Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lidia Fecioru: Asta trebuie sa facem pentru ca 2020 sa fie cel mai bun an de pana acum

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru: Asta trebuie sa facem pentru ca 2020 sa fie cel mai bun an de pana acum

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat la Antena 3 ce trebuie sa facem pentru a avea un an 2020 foarte bun. continuă pe Antena3

HOROSCOP Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru pentru anul 2020. Zodiile care vor da LOVITURA in NOUL AN

Cum ne va merge in anul 2020? Iata ca numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au facut previziunile pentru 2020 in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3. El a.

Lidia Fecioru, previziuni pentru 2020. Va fi anul instabilitatilor politice

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 previziunile sale pentru anul 2020.

Eugen Tomac (PMP): Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin

Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin, considera eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care le-a.

Gabriela Firea, marturisiri neasteptate despre sefia PSD. Ce planuri are primarul Capitalei pentru 2020

Gabriela Firea a facut marturisiri neasteptate despre sefia PSD. Primarul general al Capitalei a declarat ca Paul Stanescu este cel care a propus-o pentru un nou mandat la conducerea Bucurestiului si a dezvaluit ca nu va candida la sefia PSD. Gabriela Firea nu vrea sa candideze la sefia PSD Am alti colegi din partid care .

Horoscopul lui Klaus Iohannis pentru 2020

Inceputul anului 2020 aduce schimbari pentru presedintele Klaus Iohannis, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Ce imi doresc pentru 2020 (si pentru urmatorii ani)

Absorbiti constant de mizele imediate probleme, dorinte, persoane dragi sau dimpotriva) gasim tot mai rar ragazul sa ne desprindem de prezent pentru a ne analiza trecutul si, mai ales, pentru a ne gandi serios la obiectivele viitoare.

VREMEA.Anunt neasteptat al meteorologilor pentru 2020. Ce fel de iarna vom avea in noul an

Directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu, a declarat, la Antena 3, ca primele zile din anul 2020 vor aduse valori apropiate de normalul climatologic si chiar o tendinta spre deficit.

Numerologul Mihai Voropchievici, semnal de alarma pentru 2020: Daca nu ai fler de afaceri, nu te repezi cu capul in gard

Numerologul Mihai Voropchievici are un sfat important pentru romani, cu cateva zile inainte de a pasi in anul 4 universal, anul 2020.

PREDICTIILE JUPANESEI CU 300 DE PALARII: Kera Calita prezinta HOROSCOPUL GASTRONOMIC pentru 2020(VIDEO)

Laura Nicolau, supranumita si Kera Calita, a fost prezenta, sambata, in studioul B1 TV, unde a prezentat horoscopul gastronomic pentru anul 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )