Libnet.ro
UNICEF

14:00

Numerologul Mihai Voropchievici, semnal de alarma pentru 2020: Daca nu ai fler de afaceri, nu te repezi cu capul in gard

Antena3 Antena3,
Numerologul Mihai Voropchievici, semnal de alarma pentru 2020: Daca nu ai fler de afaceri, nu te repezi cu capul in gard

Numerologul Mihai Voropchievici are un sfat important pentru romani, cu cateva zile inainte de a pasi in anul 4 universal, anul 2020. continuă pe Antena3

Adevaruri ascunse. Culorile norocoase ale anului 2020. Recomandarile numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Adevaruri ascunse, de la Antena 3, ce putem face in 2020 pentru a ne merge bine tot anul, in ce culori sa ne decoram locuinta si ce accesorii sa purtam la orice tinuta.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL DUREROS! Runele anunta CELE MAI GRELE zile pentru ACESTE ZODII

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru urmatoarele zile. HOROSCOP BERBEC - sa se automobilizeze ca sa stie cine e.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Ce cadouri le puteti oferi nativilor din zodia Balanta

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre ce cadouri le putem oferi anumitor nativi. Luna decembrie este luna cadourilor, iar nativii din fecioara sunt adepti cadourilor practice.

HOROSCOP. Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Ce cadouri le puteti oferi nativilor din zodia Fecioara

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre ce cadouri le putem oferi anumitor nativi. Luna decembrie este luna cadourilor, iar nativii din fecioara sunt adepti cadourilor personalizate.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie 2020, cu Mihai Voropchievici.Racii vor avea parte de noroc, Taurii dau lovitura

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie 2020.

HOROSCOP RUNE MIHAI VOROPCHIEVICI pentru ACEST WEEKEND: Se anunta SCHIMBARI MAJORE in viata voastra Ce nativi vor castiga SUME CONSISTENTE DE BANI

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 23-29 decembrie, la Antena 3.

Gabriela Firea, marturisiri neasteptate despre sefia PSD. Ce planuri are primarul Capitalei pentru 2020

Gabriela Firea a facut marturisiri neasteptate despre sefia PSD. Primarul general al Capitalei a declarat ca Paul Stanescu este cel care a propus-o pentru un nou mandat la conducerea Bucurestiului si a dezvaluit ca nu va candida la sefia PSD. Gabriela Firea nu vrea sa candideze la sefia PSD Am alti colegi din partid care .

Mihaela Buzarnescu, analiza unui an macinat de accidentari, obiectivele pentru 2020 si ce meci ar vrea sa rejoace

Mihaela Buzarnescu a inceput anul 2019 pe pozitia 25 WTA, dar accidentarile nu i-au dat pace, rezultatele s-au lasat asteptate, iar coborarea in ierarhie a venit firesc. Ajunsa pe locul 108, Buzarnescu a vorbit intr-un interviu despre cele mai grele momente ale sezonului trecut, a ales meciul pe care ar vrea sa il rejoace si si-a fixat obiectivele pentru 2020.

HOROSCOP. Zodiile peste care va ploua cu bani. Fecioara isi va oferi toate placerile vietii in 2020, Gemenii vor cheltui excesiv

Numerologul Mihai Voropchievici a numit, la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt acele zodii peste care va ploua cu bani in 2020.

PREDICTIILE JUPANESEI CU 300 DE PALARII: Kera Calita prezinta HOROSCOPUL GASTRONOMIC pentru 2020(VIDEO)

Laura Nicolau, supranumita si Kera Calita, a fost prezenta, sambata, in studioul B1 TV, unde a prezentat horoscopul gastronomic pentru anul 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )