Libnet.ro
UNICEF

13:16

Lidia Fecioru, cea mai importanta lectie de viata: Nu sta cu omul cu care esti, ci cu cel pe care...

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru, cea mai importanta lectie de viata: Nu sta cu omul cu care esti, ci cu cel pe care...

Lidia Fecioru a explicat in emisiunea Antena3. ro LIVE cea mai importanta lectie de viata. Pentru ca viata este scurta si trebuie sa ne o traim din plin, e bine sa nu facem compromisuri. Astfel, cel mai. continuă pe Antena3

Adevaruri ascunse. Martie, cea mai periculoasa luna din an. Lidia Fecioru explica cum ne putem proteja

In luna martie sunt acumulate cele mai multe energii negative, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Adevaruri ascunse, care a explicat ce putem face pentru a ne proteja. Se spune ca este cea mai.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Remediul uluitor pentru imunitate si probleme cardiace

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri ascunse un leac pentru imunitate, vasele de sange, un leac aproape universal. Aveti nevoie de 7 lamai, 7 catei de usturoi, 500 de grame de miere de albine, 250.

Lidia Fecioru: Invidia si barfa imbolnavesc

Cand te iubesti pe tine, nu faci rau, a spus Lidia Fecioru, vineri seara, la Antena 3. Invidia pe sanatatea cuiva sau pe norocul cuiva e cel mai mare pacat. Invidia si barfa imbolnavesc. Ce dai, aia.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru. intr o zi, lacrima ii spuse zambetului...

Lidia Fecioru a spus Pilda zilei, la Adevaruri ascunse. intr o zi, lacrima ii spuse zambetului: Te invidiez pentru ca esti mereu fericit! Zambetul ii raspunse: Gresit. pentru ca imi vine atat.

Lidia Fecioru: Lipsa de bucurie si de comunicare imbolnaveste glanda tiroida

Glanda tiroida este un organ al comunicarii si se imbolnaveste de la suferinta sufleteasca neimpartasita, a spus Lidia Fecioru vineri seara la Antena 3. Potrivit Lidiei, atunci cand ai probleme e bine.

Lidia Fecioru: Un chiuretaj poate schimba karma unei femei

Omul e un pachet de informatii, a spus bioterapeutul Lidia Fecioru, vineri, la emisiunea Dar si Har. Noi venim cu bagajul genetic. Daca vrem sa aflam lucruri despre karma trebuie sa vedem care din.

Maria Coman si Lidia Fecioru, emisiune noua la Antena 3. in aceasta seara, de la ora 23.00: Dar si har

Maria Coman si Lidia Fecioru sunt gazdele unei noi emisiuni la Antena 3, Dar si har ce debuteaza in aceasta seara. Noua emisiune va putea fi urmarita in fiecare vineri, de la ora 23. Veti afla cum se re.

VIDEO Vacanta de turist strain la mare, in Romania lui 1970: Cea mai frumoasa amintire de familie din viata noastra

Pentru o familie de slavi din estul Europei, vacanta petrecuta pe litoralul romanesc in anul 1970 este cea mai frumoasa amintire din viata sa.

28 de imagini din cea mai izolata tara din lume. Cum isi traiesc viata nord-coreenii

In timp ce restul lumii vorbeste despre un summit istoric care ar putea avea loc in acest an, viata in Coreea de Nord,cea mai izolata tara din lume, continua.

Nu sunt cea mai buna din lume! Simona Halep a dezvaluit cine este in opinia ei cea mai valoroasa jucatoare de tenis

Chiar daca este numarul 1 mondial, Simona Halep nu se considera cea mai valoroasa jucatoare de tenis a lumii, lucru pe care l-a recunoscut cu modestie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )