Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lidia Fecioru: Cele trei legi ale indeplinirii dorintelor! Functioneaza 100% si iti aduc tot ce vrei!

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru: Cele trei legi ale indeplinirii dorintelor! Functioneaza 100% si iti aduc tot ce vrei!

Lidia Fecioru sustine ca exista trei reguli pe care trebuie sa le respecti cu sfintenie daca vrei sa ai o viata buna si prospera. Legea comenzii Trebuie sa formulezi clar ce vrei. Este foarte. continuă pe Antena3

CCR: Statutul magistratilor, constitutional. Toate cele trei legi ale Justitiei vor intra in vigoarea

Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse de PSD-ALDE Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor. Seful statului atacase la CCR toate cel.

Florin Alta intrebare Iordache, anunt triumfator: Dupa 8 luni, avem trei Legi ale Justitiei care vor statua adevaratul stat de drept din Romania

Florin Iordache a tinut sa-si felicite colegii de coalitie, dupa ce Curtea Constitutionala a declarat constitutionala si ultima dintre Legile Justitiei, astfel incat presedintele Klaus Iohannis nu va mai av.

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Care sunt cele doua fete ale fiecarei zodii

Mihai Voropchievici a vorbit despre cele doua fete ale fiecarei zodii in parte. Berbecul. E plin de energie, de motivatie, de ambitie. Dar cand trece in partea cealalta negativa, este agresiv, isi.

Cele trei trasaturi de personalitate care i-au facut miliardari pe Elon Musk si pe Jeff Bezos

Fondatorii celor mai mari companii ale lumii, precum Jeff Bezos sau Elon Musk, au revolutionat industriile in care sunt prezenti si au reusit sa acumuleze averi de zeci de miliarde de dolari intr-un timp foarte scurt, iar succesul acestor oameni se datoreaza unei serii de caracteristici comune, scrieCNBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )