Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Cum suporti durerea, in functie de zodie

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Cum suporti durerea, in functie de zodie

Oricat de puternica sau usoara ar fi o durere, zodiile o suporta diferit, in functie si de constructia fiecaruia, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri. continuă pe Antena3

Tradarea, compatibila cu iertarea? Raspunsurile lui Mihai Voropchievici si Lidiei Fecioru

De cele mai mult ori, cel care tradeaza pe cineva nu are nicio vina, ci cel care a fost inselat, pentru ca a acordat o sansa, sustine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Iertarea trebuie sa.

Lidia Fecioru, mesaj pentru cei care ii cer sfaturi pe Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru le-a transmis telespectatorilor Antena 3, sambata, ca ea nu le raspunde pe Facebook celor care ii trimit mesaje private. Lidia Fecioru a explicat ca daca un prieten.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: Fraza celor care nu iau decizii importante niciodata

Pilda zilei prezentata de Lidia Fecioru, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, este: Asta-i soarta. Este fraza celor care nu iau hotarari mari niciodata. Deci,.

Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor in luna mai, pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru toata luna mai. Berbec - va ramane in asteptarea unor rezolvar.

Mihai Voropchievici: Vremea pentru fiecare zi din luna MAI. Prognoza inedita din batrani

Vremea pentru luna mai, vazuta de batrani, nu arata tocmai bine: cam tot anul va fi ploios si cu temperaturi nu tocmai mari, care alterneaza, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la.

Mihai Voropchievici: Inteligenta emotionala bate IQ-ul. Fara omenie nu se face nimic

Inteligenta emotionala bate de multe ori IQ-ul, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. Numerologul a explicat ca, daca nu ai empatie si nu stii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )