Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lidl face asta in toata Romania: anuntul momentului pentru toti clientii

Playtech Playtech,
Lidl face asta in toata Romania: anuntul momentului pentru toti clientii

In cele cateva sute de magazine pe care Lidl le are in Romania se pregateste o surpriza importanta pentru clienti. Acum a fost dezvaluita. Lidl a anuntat ca, din 16 noiembrie, baga in. continuă pe Playtech

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Ultima ora. Ludovic Orban, vestea pe care romanii nu voiau sa o auda. Adevarul despre noile restrictii introduse in toata Romania

Ludovic Orban a vorbit in cursul acestei dimineti despre noile restrictii introduse de astazi in toata Romania. Premierul a explicat motivele pentru care s-au luat aceste decizii, iar in acelasi timp si-a cerut scuze pentru inconvenientele aparute. Sanatatea romanilor este prioritara Ultimele zile au fost extrem de tensionate in urma deciziilor luate de autoritati. De .

Se vor mari pensiile. Anuntul serii pentru milioane de pensionari romani

Luni, la bilantul unui an de guvernare, Florin Citu a declarat ca, veniturile bugetare vor creste anul viitor, in urma digitalizarii si cu o colectare mai buna. Potrivit ministrului, cresterea ar putea depasi cu un punct procentual fata de anul curent. Anuntul pentru milioane de pensionari romani. Pensiile se vor mari Totodata, ministrul Florin Citu .

LASZLO BORBELY: UE considera Romania hub regional pentru dezvoltare durabila

Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabila din cadrul Guvernului, consilierul de stat Laszlo Borbely, a declarat miercuri ca Romania este considerata un hub regional pentru dezvoltare durabila si va continua sa joace un rol proactiv in asigurarea unui viitor sustenabil si implementarea obiectivelor Agendei 2030 pentru dezvoltare durabila, document strategic adoptat de ONU in urma cu trei ani, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )