Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima ora. Ludovic Orban, vestea pe care romanii nu voiau sa o auda. Adevarul despre noile restrictii introduse in toata Romania

Playtech Playtech,
Ultima ora. Ludovic Orban, vestea pe care romanii nu voiau sa o auda. Adevarul despre noile restrictii introduse in toata Romania

Ludovic Orban a vorbit in cursul acestei dimineti despre noile restrictii introduse de astazi in toata Romania. Premierul a explicat motivele pentru care s-au luat aceste decizii, iar in acelasi timp si-a cerut scuze pentru inconvenientele aparute. Sanatatea romanilor este prioritara Ultimele zile au fost extrem de tensionate in urma deciziilor luate de autoritati. De . continuă pe Playtech

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

Ludovic Orban, in Parlament: Credeti ca daca am fi avut bani, n-am fi crescut pensiile cu 40% in an electoral? Ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, ati alungat romanii din tara (VIDEO)

Despre ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca doar PNL, a subliniat premierul Ludovic Orban, luni, in Parlament, cand a facut mai multe precizari cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de.

Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Premierul Ludovic Orban participa, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborarii proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, scrie Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16,00. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, lunea trecuta, solicitarea grupului parlamentar PSD in acest sens.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: incercam sa intensificam prezenta fortelor de ordine si sa asiguram cresterea gradului de conformare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a constatat, in ultima vreme, ca tot mai multi romani respecta regulile anticoronavirus. Totusi, pentru ca trebuie crescut gradul de conformare, va fi suplimentat numarul de.

Premierul Ludovic Orban merge in Parlament, la Ora prim-ministrului, pe tema bugetului pentru 2021

Ludovic Orban particia luni la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, pentru a prezenta stadiul elaborarii planului bugetului de stat si al asigurarilor sociale, pentru 2021. Sedinta este.

Cum isi bate joc Orban de producatorii din piete. Decizia lui de ultima ora e ireala

Ultima decizie a autoritatilor i-a socat pe cei mai multi si ii va aduce pe majoritatea la sapa de lemn in perioada ce urmeaza. Ce se intampla cu producatorii din piete si care a fost anuntul oficialilor? Decizia autoritatilor: Ce se intampla cu producatorii din piete in vremea pandemiei Scandalul pietelor pe o parte .

Simona Halep, vesti de ultima ora despre sanatatea ei. Cum se simte dupa ce a luat virusul

Vestea ca Simona Halep are coronavirus a facut inconjurul lumii. Desigur, admiratorii jucatoarei de tenis sunt ingrijorati pentru starea sa de sanatate si au intrebat-o mereu pe aceasta, pe retelele de socializare, cum se simte. Pentru a-i linisti, romanca a postat, pe Twitter, un mesaj in care explica exact ce se intampla cu ea zilele .

Avertisment de ultima ora din partea Politiei. Romanii, victime sigure ale metodei COVID-19. De cine trebuie sa ne ferim

Intr-o perioada in care toata lumea este pusa la zid de pandemia de COVID-19 exista si persoane care vor sa castige de pe urma acestui virus. Mai exact, este vorba despre escrocii care vor sa pacaleasca persoanele vulnerabile, furandu-le banii agonisiti cu greu. Pentru a se adapta vremurilor, hotii au inlocuit metoda de furt Accidentul .

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre sarbatorile de iarna. Ce ii asteapta pe romani: Vor fi cu mult diferite

Nelu Tataru a anuntat cum vom petrece sarbatorile de iarna anul acesta. Din pacate, ministrul Sanatatii a explicat ca romanii vor petrece Craciunul si Revelionul diferit fata de restul anilor, insa nu se stie concret cum se va intampla acest lucru. Craciun si Revelion, sarbatorite fara petreceri intrebat ce se va intampla cu sarbatorile de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )