Libnet.ro
UNICEF

12:45

Lieberman s-a retras din lupta pentru functia de director FBI, invocand un potential conflict de interese

Hotnews Hotnews,
 Lieberman s-a retras din lupta pentru functia de director FBI, invocand un potential conflict de interese

Fostul senator american Joe Lieberman i-a transmis o scrisoare presedintelui Donald Trump in care si-a retras numele de pe lista cu posibili directori ai FBI, invocand un potential conflict de interese, relateaza ABC News, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Patru persoane, declarate admise in competitia pentru functia de city manager al Capitalei: Printre ele, administratorul special al RADET si un fost angajat din ministerul Dezvoltarii

Patru persoane au fost declarate admise la concursul pentru functia de administrator public al Capitalei. Conform rezultatelor anuntate de Primaria Municipiului Bucuresti, au fost declarati admisi.

Patru persoane in competitia pentru functia de city manager al Capitalei

Patru persoane concureaza pentru functia de administrator public al Capitalei, dupa ce Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat rezultatele selectiei dosarelor de inscriere. Astfel, au fost declarati admisi: Constantin Dragan, Sorin Chirita, Pavel Marian Popoaca si Bogdan Alexandru Suditu.

Daniel Barbu a fost validat de Parlament pentru functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a validat miercuri, cu 241 voturi pentru si 63 impotriva, numirea lui Daniel Barbu, propus de grupurile ALDE, in functia de.

LUPTA pentru Mosul! Imagini TERIFIANTE din avion deasupra metropolei irakiene (VIDEO)

Canalul de stiri BBC a facut publica un clip uluitor in 360 de grade filmat deasupra orasului Mosul, aflat in nordul Irakului, o zana de conflict unde se duce o lupta apriga impotriva Statului.

Palamentarii juristi au validat, luni, candidatii pentru functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

Comisiile juridice reunite ale celor doua camere parlamentare au validat, luni, candidatii la functia de presedinte al AEP: Daniel Barbu, propus de grupul parlamentar ALDE si Maria Krause, propusa de USR .

AnTanTe! Hip hop cu versuri din melodii pentru copii, marca Micutzu (VIDEO)

Cosmin Nedelcu, cunsocut publicului ca Micutzu de la stand-up, face furori pe Internet cu o melodie hip-hop cu versuri pentru copii. AnTanTE a fost lansata miercuri, avand in.

Loredana Groza, vacanta de lux! Cati bani a scos din buzunar pentru distractie - VIDEO

Loredana Groza si-a luat o binemeritata vacanta. Artista a ales ca destinatie un oras din India. Cel mai probabil, Loredana a scos din buzunar 5. 000 de euro pentru aceasta vacanta. Cum s-a distrat.

Se pregateste lansarea partidului care sa loveasca puternic in Dragnea si Tariceanu: Un fost ministru si-a dat demisia din ALDE pentru a se alia Daniel Constantin si Ponta (VIDEO)

Scena politica e pe cale sa se schimbe. Victor Ponta se intoarce si isi face partid cu Daniel Constatin, mazilit din ALDE, si cu europarlamentarul Laurentiu Rebega. Potrivi jurnalistilor de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )