Libnet.ro
UNICEF

06:00

LIGA 1. CSMS Iasi doreste amanarea meciului cu Steaua din prima etapa a sezonului

România Liberă România Liberă,
LIGA 1. CSMS Iasi doreste amanarea meciului cu Steaua din prima etapa a sezonului

Steaua Bucuresti va intalni in prima etapa a noului sezon fotbalistic din Liga 1 pe CSMS Iasi intr-o partida programata duminica pe Arena Nationala din Capitala. Oficialii ieseni insa doresc amanarea acestei partide deoarece sunt angrenati in dubla mansa cu Hajduk Split din Liga Europei. continuă pe România Liberă

Steaua si CSMS Iasi solicita amanarea meciului din prima etape

Implicate in cupele europene, cluburile Steaua si CSMS Iasi au convenit asupra amanarii meciului direct din prima etapa a Ligii 1.

CSMS Iasi rateaza victoria cu Hajduk Split la ultima faza a meciului

Debut entuziasmant de meci pentru CSMS Iasi in fata mult mai titratei Hajduk Split, cu doua goluri marcate in prima jumatate de repriza, insa partea secunda a adus scaderea in jocul moldovenilor taxata de croati cu doua goluri la tot atatea erori defensive. S-a incheiat 2-2, dupa ce Iasiul a avut 2-0 la pauza, iar Hajduk Split are prima sansa la calificare in returul de peste o saptamana.

S-a inceput cu...o amanare. Cand se va juca meciul dintre Steaua si CSMS Iasi, din prima etapa a Ligii I

Partida Steaua - CSMS Iasi, care ar fi trebuit sa se dispute duminica, in prima etapa a Ligii I, a fost amanata. Iesenii joaca joi returul cu Hajduk Split, din turul doi preliminar al Ligii Europa, iar Steaua joaca marti cu Sparta Praga, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul Steaua - CSMS Iasi, din prima etapa a Ligii 1, a fost amanat

Meciul Steaua - CSMS Iasi, care era programat duminica, 23 iulie, in prima etapa a Ligii 1, a fost amanat pe motivul ca, peste mai putin de 48 de ore de la partida cu iesenii, Steaua ar fi urmat sa joace cu Sparta Praga, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Europa League Pandurii si Viitorul si-au aflat adversarii din turul al treilea. CSMS Iasi va intalni o echipa din Ucraina daca va elimina Hajduk Split

Viitorul Constanta va intalni echipa belgiana KAA Gent in al treilea tur din Europa League, in timp ce Pandurii va juca fie cu Kairat Alma Ata, fie cu Maccabi Tel Aviv. Daca va trece de Hajduk, echipa CSMS Iasi va intalni o debutanta in cupele europene, Olexandryia din Ucraina. Prima mansa va fi pe 28 iulie, iar returul, pe 4 august.

EUROPA LEAGUE. CSMS Iasi - Hajduk Split 2-2 un egal cat o infrangere

CSMS Iasi a jucat in premiera joi seara in cupele europene. Iesenii au terminat la egalitate 2-2 cu croatii de la Hajduk Split dupa ce au condus cu 2-0 la pauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )