Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liga 1: FCSB vs Dinamo (de la ora 20:30) Rivalele se intalnesc pentru prima oara in acest sezon - 19 ani fara Unicul Capitan

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: FCSB vs Dinamo (de la ora 20:30) Rivalele se intalnesc pentru prima oara in acest sezon - 19 ani fara Unicul Capitan

Etapa a 12-a Ligii 1 le aduce fata in fata pe FCSB si Dinamo, in primul derby al noului sezon. Cainii vor incerca sa faca un meci mare pe Arena Nationala, in memoria Unicului Capitan se implinesc 19 ani de la moartea lui Catalin Hildan), in timp ce ros-albastrii doresc sa continue forma buna din campionat si sa urce cel putin pentru moment) pe un loc de play-off. Confruntarea va incepe la ora 20:30 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Asa am trait FCSB - Dinamo

Un nou episod din eternul derby al fotbalului romanesc s-a consumat sambata seara pe Arena Nationala. Am transmis FCSB - Dinamo live text in aceasta pagina cu incepere de la ora 20:30.

Echipele de start la FCSB - Dinamo

Avem echipele de start in derby-ul FCSB - Dinamo de la ora 20:30 pe Arena Nationala.

Liga 1: FCSB vs Dinamo 1-1 Derby spectaculos pe Arena Nationala

FCSB si Dinamo au oferit un meci spectaculos, sambata, in etapa a 12-a din Liga 1, pe Arena Nationala. Cainii au deschis scorul in minutul 9 prin Ciobotariu in urma unui corner executat de Dan Nistor, care a fost periculos pe toata durata partidei), iar echipa antrenata de Bogdan Vintila a egalat in minutul 28, Florinel Coman profitand de erorile din apararea dinamovista. Ambele echipe au fost aproape de al doilea gol au avut si cate o bara), insa Balgradean si Piscitelli au fost la post in momentele in care apararile au cedat.

INFOGRAFIC FCSB Dinamo |Epsilon;i sunt oamenii-derby

FCSB Dinamo, Marele Derby programat sambata Arena Nationala, 20:30) in etapa a 12-a a sezonului regular din Liga 1 20192020, live peBetanoalaturi de o gama variata de pariuri sportive online, aduce fata in fata cunostinte mai vechi. Pentru unii va fi una dintre primele experiente in fata a zeci de mii de fani, pentru altii va reprezenta ceva obisnuit.

File de istorie. Informatii statistice despre FCSB - Dinamo

Va prezentam mai jos cateva informatii statistice extrem de intereasnte care vin sa completeze tabloul duelurilor FCSB - Dinamo din indelungata istorie a acestei inclestari bucurestene.

Totul despre FCSB - Dinamo

Marele derby al fotbalului romanesc isi consuma, sambata, un nou episod. Chiar daca cele doua echipe se afla in partea a doua a clasamentului, FCSB - Dinamo ramane un derby orice s-ar spune despre cele doua combatante.

Asa am trait Universitatea Craiova - Poli Iasi

Craiova ar fi putut ajunge pe primul loc in Liga 1 cu o victorie, vineri seara, in partida cu Poli Iasi. Meciul a fostlive text in aceasta pagina dupa ora 20:30.

S-a decis arbitrul meciului FCSB - Dinamo

Marele derby dintre FCSB si Dinamo va fi arbitrat de unul dintre cei mai apreciati arbitri romani ai momentului.

Suporteri, depistati cu materiale pirotehnice la intrarea pe stadion pentru meciul FCSB - Dinamo

Trei barbati care incercau sa introduca materiale pirotehnice la meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo au fost depistati, sambata seara, in zona exterioara a complexului sportiv, pe timpul accesului,.

Liga 1 va avea imn oficial - Acesta va fi lansat la derbiul FCSB - Dinamo si va fi cantat de Stefan Stan

In deschiderea derbiului dintre FCSB si Dinamo Bucuresti, contand pentru etapa a 12-a din Casa Liga 1, pe Arena Nationala va fi lansat imnul oficial al Casei Ligii I, informeaza lpf. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )