Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liga 1: FC Viitorul, ultima echipa calificata n play-off (1-0 cu FC Botosani); Poli Iasi, nvinsa de Hermannstadt (scor 2-0)

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: FC Viitorul, ultima echipa calificata n play-off (1-0 cu FC Botosani); Poli Iasi, nvinsa de Hermannstadt (scor 2-0)

Trei echipe s-au luptat in etapa a XXVI-a din Liga 1 pentru ultimul loc disponibil de play-off: FC Viitorul, FC Botosani si Poli Iasi. Trupa lui Gica Hagi s-a impus cu 1-0 pe teren propriu in fata celor de la Botosani, rezultat care ii asigura prezenta printre cele mai bune sase echipe din Liga 1. in celalalt meci care conta pentru calificarea in play-off, Poli Iasi a pierdut meciul decisiv cu Hermannstadt, in deplasare, scor 2-0. continuă pe Hotnews

Cupa Romniei: Universitatea Craiova, ultima echipa calificata n semifinale (3-0 vs AFK Csikszereda)

Universitatea Craiova e ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a invins la un scor de forfait, 3-0 1-0), formatia de liga a treia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, joi seara, pe terenul acesteia.

Viitorul obtine calificarea in playoff

Fara victorie in campionat de pe 1 decembrie 2018, Viitorul Constanta a invins-o pe FC Botosani, cu 1-0, in meci direct pentru o clasare in primele sase echipe la finalul sezonului regular din Liga 1 Betano.

Liga 1: Programul meciurilor din play-out - Dinamo va juca primul meci pe teren propriu cu Dunarea Calarasi

Duminica s-a stabilit ultima echipa calificata in play-off, astfel ca se cunoaste deja programul meciurilor din play-out, prima etapa urmand sa se dispute in weekend-ul 9-10 martie. Dinamo, care a ratat pentru al doilea an la rand accederea in play-off, va juca primul meci din play-out pe teren proptriu cu Dunarea Calarasi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )