Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liga I: Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti, scor 1-2/ Concordia Chiajna- Pandurii Targu Jiu, scor 1-5

Hotnews Hotnews,
 Liga I: Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti, scor 1-2/ Concordia Chiajna- Pandurii Targu Jiu, scor 1-5

Echipa Petrolul Ploiesti a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1 2-0), formatia Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima infrangere a giurgiuvenilor in actualul sezon. continuă pe Hotnews

Liga I: Concordia Chiajna- Pandurii Targu Jiu, scor 1-5; Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti, scor 1-2

Petrolul Ploiesti a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1 2-0), formatia Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Aceasra a fost prima infrangere a giurgiuvenilor in actualul sezon.

EXCLUSIV Buletinul la control! Intrarea la derby-ul Astra Giurgiu Petrolul Ploiesti posibila doar cu actul de identitate

Situatie incredibila inainte de meciul dintre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti. Biletele vor fi puse in vanzare cu trei ore si jumatate inainte de startul partidei si vor putea fi achizitionate doar pe baza cartii de identitate.

LIVE Liga 1 Astra-Petrolul 1-2

Onlinesport transmite in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 1-0, Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 1-5si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 19:30).

LIVE Liga 1 Concordia-Pandurii 0-1 si Astra-Petrolul 0-2

Onlinesport transmite in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 1-0, Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 19:00) si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 19:30).

Asa am trait LIVE meciurile de duminica din Liga 1

Onlinesport a transmis in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 1-0, Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 1-5si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 1-2.

LIVE Liga 1 FC Botosani-FC Vaslui 0-0 si Concordia-Pandurii 0-0

Onlinesport transmite in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 17:30), Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 19:00) si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 19:30).

LIVE Liga 1 FC Botosani-FC Vaslui 0-0

Onlinesport transmite in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 17:30), Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 19:00) si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 19:30).

Liga Europa: Astra Giurgiu, invinsa in turul play-off-ului de Maccabi Haifa, scor 2-0

Astra Giurgiu a pierdut, joi, cu scorul de 0-2 0-1), partida disputata in deplasare, cu formatia israeliana Maccabi Haifa, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, fiind prima echipa din Romania care.

Seara neagra pentru echipele romanesti in Liga Europa. Petrolul Ploiesti invinsa de Swansea.

Formatia Petrolul Ploiesti a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 5-1 3-0), de echipa galeza Swansea, intr-un meci din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, relateaza Mediafax. Au marcat: Routledge 14, 25, Michu 22, Bony 59, Pozuelo 70 / Grozav 87 1-0, min 14: Routledge a deschis scorul dupa o lovitura libera de pe dreapta, cu un sut la care mingea a fost deviata usor de Hoban. 2-0, min 22: Michu a inscris trimitand in plasa mingea respinsa initial de Pecanha, la un .

VIDEO Maccabi Haifa - Astra Giurgiu

Apasati mai jos pentru a vedea rezumatul video al meciului tur dintre Maccabi Haifa si Astra Giurgiu din playoff-ul Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )