Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liga I: Concordia Chiajna- Pandurii Targu Jiu, scor 1-5; Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti, scor 1-2

B1 B1,
Liga I: Concordia Chiajna- Pandurii Targu Jiu, scor 1-5; Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti, scor 1-2

Petrolul Ploiesti a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1 2-0), formatia Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Aceasra a fost prima infrangere a giurgiuvenilor in actualul sezon. continuă pe B1

Liga I: Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti, scor 1-2/ Concordia Chiajna- Pandurii Targu Jiu, scor 1-5

Echipa Petrolul Ploiesti a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1 2-0), formatia Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima infrangere a giurgiuvenilor in actualul sezon.

Pandurii Targu Jiu, invinsa de Sporting Braga in Liga Europa.

Echipa Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, joi, cu scorul de 1-0 0-0), de formatia portugheza Sporting Braga, intr-un meci disputat, la Cluj-Napoca, in mansa intai a play-off-ului Ligii Europa, informeaza Mediafax. A marcat: Yazalde 51 0-1, min 51: Mingea a fost trimisa in bara de Ruben Micael, apoi a revenit la Alan, care a sutat balonul pe jos in fata porti, de unde Yazalde l-a deviat in poarta, de pe linia careului mic. Cartonase galbene: Nicoara 52, Breeveld 79 / Yazalde 52 Au .

Pandurii Targu Jiu Sporting Braga 0-1, in prima mansa a play-offului Europa League

Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, joi seara, in prima mansa a play-offului Europa League de formatia portugheza Sporting Braga cu scorul de 1-0, pe Cluj Arena, informeaza Agerpres. Singurul gol al partidei.

LIVE Liga 1 Concordia-Pandurii 0-1 si Astra-Petrolul 0-2

Onlinesport transmite in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 1-0, Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 19:00) si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 19:30).

LIVE Liga 1 FC Botosani-FC Vaslui 0-0 si Concordia-Pandurii 0-0

Onlinesport transmite in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 17:30), Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 19:00) si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 19:30).

Asa am trait LIVE meciurile de duminica din Liga 1

Onlinesport a transmis in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 1-0, Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 1-5si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 1-2.

LIVE Liga 1 Astra-Petrolul 1-2

Onlinesport transmite in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 1-0, Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 1-5si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 19:30).

LIVE Liga 1 FC Botosani-FC Vaslui 0-0

Onlinesport transmite in direct, LIVE TEXT, toate partidele programate duminica in Liga 1, dupa cum urmeaza: FC Botosani-FC Vaslui 17:30), Concordia Chiajna-Pandurii Targu Jiu 19:00) si Astra Giurgiu-Petrolul Ploiesti 19:30).

Pandurii a transferat un mijlocas argentinian si un atacant brazilian

Conducerea clubului Pandurii Targu Jiu anunta ca mijlocasul argentinian David Di Stefano a semnat un contract cu echipa din Targu Jiu pentru un an, cu optiune de prelungire. Echipa vicecampioana a mai reusit transferul atacantului brazilian Alex dos Santos.

Defileul Jiului se deschide din nou pentru Pandurii

Defileul Jiului va fi deschis astazi, intre 10:00 si 12:00, pentru deplasarea suporterilor echipei Pandurii Targu Jiu spre Cluj Napoca pentru meciul din play-off-ul Europa League cu SC Braga.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )