Libnet.ro
UNICEF

22:16

Liga Campionilor (handbal f): Meciul dintre SCM Ramnicu Valcea si Borussia Dortmund a fost amanat

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor (handbal f): Meciul dintre SCM Ramnicu Valcea si Borussia Dortmund a fost amanat

SCM Ramnicu Valcea a anuntat, vineri seara, ca meciul cu Borussia Dortmund, programat in acest weekend, in grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, a fost amanat. continuă pe Hotnews

Spectacolul incepe din nou in Liga Campionilor

Prima etapa a fazei grupelor din Liga Campionilor incepe cu doua zile de foc. Pe 20 octombrie sunt programate 8 meciuri. incepand cu 19:55, Zenit si Club Brugge disputa primul meci din grupa F pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg. De la aceeasi ora, Dinamo Kiev si Juventus joaca intaia confruntare din grupa G, o grupa a titanilor unde doar ungurii de la Ferencvaros fac nota discordanta. Pe 21 octombrie, alte 16 echipe pregatesc spectacol pe teren.

incepe Liga Campionilor. Vezi ce meciuri se joaca marti!

Liga Campionilor, editia 2020 2021, incepe in aceasta seara cu opt meciuri programate in jumatate .

Rezultate surpriza in Liga Campionilor! Finalista de anul trecut, invinsa acasa, Barcelona, macel pe Nou Camp

Primele meciuri din grupele Ligii Campionilor din acest sezon s-au jucat marti, mai multe partide incheindu-se cu rezultate neasteptate.

Dinamo Kiev - Juventus, scor 0-2, in Liga Campionilor, intr-un meci cu 15.000 de spectatori in tribune. Zenit - FC Bruges, scor 1-2, in alta partida

Dinamo Kiev, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 0-0), de campioana Italiei, Juventus Torino, in primul meci din Grupa G a Ligii Campionilor, la care au avut acces 15. 000 de spectatori pe Stadionul Olimpic capacitate 70.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )