Libnet.ro
UNICEF

13:30

LIGA CAMPIONILORHCM Baia Mare a plecat sa joace cel mai important meci din istoria clubului baimarean

Adevărul Adevărul,
LIGA CAMPIONILORHCM Baia Mare a plecat sa joace cel mai important meci din istoria clubului baimarean

Disputa dintre Dinamo Sinara si HCM Baia Mare este fara doar si poate cel mai important meci din istoria clubului de handbal feminin al Baii Mari. Elevele antrenate de Tone Tiselj pleaca cu un moral bun dat de victoria de pe teren propriu in fata rusoaicelor, dar calificarea in Final Four inca se joaca. continuă pe Adevărul

LIGA CAMPIONILOR Vot pentru echipa All Star: HCM Baia Mare are 6 nominalizari. Doua la categoria cea mai buna tanara jucatoare

Participarea HCM Baia Mare in Liga Campionilor este de bun augur. Baimarenii iubitori de handball au ocazia sa isi voteze online favoritele pentru echipa All Star a sezonului 2014-2015 din Liga Campionilor.

Liga Campionilor: HCM Baia Mare, pe urmele Oltchimului in Europa

Handbalul feminin romanesc ar putea avea parte de o noua echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor, dupa o pauza de 3 ani de zile. Reusita handbalistelor din Baia Mare, in fata lui Dinamo Volgograd, trezeste noi sperante.

Iisus, crucificat pe strazile orasului Baia Mare, in vazul a sute de oameni. Cel mai greu e pe cruce, ca ma dor mainile

Marsul care comemoreaza drumul spre Golgota si crucificarea Mantuitorului a fost pus in scena in Baia Mare, dupa o pauza de trei ani. Denumit sugestiv Drumul Crucii Cu moartea pe moarte calcand, evenimentul a ajuns la editia cu numarul 11.

FOTO Iisus, crucificat pe strazile orasului Baia Mare, in vazul a sute de oameni. Cel mai greu e pe cruce, ca ma dor mainile

Marsul care comemoreaza drumul spre Golgota si crucificarea Mantuitorului a fost pus in scena in Baia Mare, dupa o pauza de trei ani. Denumit sugestiv Drumul Crucii Cu moartea pe moarte calcand, evenimentul a ajuns la editia cu numarul 11.

Dragomiresti, cel mai mic oras din Maramures

Cel mai mic oras din judetul Maramures, conform datelor ultimului recensamant al populatiei, este orasul Dragomiresti, care are 3,2 mii locuitori. Orasul se afla pe Valea Izei, peste 100 km distanta de municipiul resedinta de judet.

Expozitie FOTO Bisericile istorice din Baia Mare, surprinse de aparatul de fotografiat

O inedita expozitie de fotografie va avea loc in data de 6 aprilie, cu incepere de la ora 19:00 la Teatrul Municipal Baia Mare. Iubitorii fotografiei vor avea ocazia sa vada biserici istorice din Baia Mare surprinse de fotograful Marin Giurgiu.

Accident in lant pe o strada din Baia Mare. Cum te poti trezi cu masina lovita in timp ce astepti la trecerea de pietoni

Accident in lant pe strada Progresului din Baia Mare. Unde un tanar de 26 de ani, atent fiind la alte cele, nu a pastrat distanta ceruta de lege fata de masina dinaintea sa si a acrosat-o. in total in carambol au fost implicate patru masini.

Cel mai mic oras din Hunedoara: Aninoasa, blestemul asezarii din care minerii au plecat sa faca ordine in 1990

Cel mai mic oras din judetul Hunedoara are o istorie tumultoasa. Aninoasa, un orasel din Valea Jiului cu mai putin 5. 000 de locuitori, a fost unul dintre locurile din care primele contingente de mineri s-au imbarcat spre Bucuresti in vara anului 1990, pentru a participa la cea mai sangeroasa mineriada. De cativa ani, Aninoasa este pragul falimentului, dupa ce mina de carbune s-a inchis.

Handbal masculin: Echipa Minaur Baia Mare a castigat Cupa Romaniei

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a castigat, duminica, Cupa Romaniei, dupa ce a invins formatia Energia Pandurii Targu Jiu, la Turneul Final Four de la Baia Mare, informeaza Mediafax.

HCM Minaur Baia Mare a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin

HCM Minaur Baia Mare a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin, duminica, informeaza Agerpres. Echipa din Baia Mare a invind Energia Lignitul Pandurii Targu Jiu cu scorul de 31-25 11-9), in finala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )