Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liga Europa: Cinci echipe italiene, in optimi. Care sunt cele mai tari dueluri

România Liberă România Liberă,
Liga Europa: Cinci echipe italiene, in optimi. Care sunt cele mai tari dueluri

Liga Europa continua, joi, cu primul tur al optimilor de finala, unul dintre cele mai asteptate meciuri fiind un duel 100% italienesc, intre Fiorentina si AS Roma. in total cinci echipe din Serie A au ramas printre ultimele 16 cluburi. continuă pe România Liberă

Apple a lansat Apple Watch. Care sunt preturile pentru acest gadget

Apple a prezentat luni Apple Watch, primul produs nou al companiei din ultimii cinci ani, un dispozitiv destinat sa faca informaiile disponibile la incheietura mainii si care deschide larg calea dezvoltarii pietei tehnologiei produselor purtabile .

Care sunt concluziile celui mai nou raport european pe tema pesticidelor din alimente

Peste 97% dintre alimentele consumate in Europa contin reziduri de pesticide in limitele legale, arata cel mai nou raport elaborat de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara. Raportul a analizat peste 81. 000 de monstre de alimente din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, plus Irlanda si Norvegia.

INFOGRAFIC: Care sunt si cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din 2015

Smartphone-urile rezistente la soc, apa, praf sau accidente au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si sunt foarte cautate de persoanele care practica ciclism, alpinism sau care lucreaza in medii corozive. Romania libera a selectat cele mai rezistente smartphone-uri pentru anul 2015. Printre telefoane se gasesc si doua brand-uri autohtone: UTOK si Allview.

Care sunt mizele negocierilor PLR-PC

PC si PLR au purtat, in aceste zile, discutii preliminare pentru realizarea unei fuziuni. Tatonarile au avut loc in conditiile in care cele doua formatiuni au un grup parlamentar comun, iar PLR, condus de Calin Popescu Tariceanu, nu a reusit sa se inscrie la tribunal.

Mofturi in inchisoare: care sunt marile nemultumiri ale polticienilor si afaceristilor ajunsi dupa gratii

Catusele au devenit mai degraba un simbol al eroismului decat al penitentei, apa calda e prea putina in inchisori, camera prea mica, oamenii care isi ispasesc pedepsele trebuie separati dupa orientarea sexuala, iar restrictiile impuse in inchisori sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )