Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liga I se joaca in doliu, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Liga I se joaca in doliu, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

Liga Profesionista de FotbalLPF) a hotarat ca meciurile Etapei a 16-a, din zilele 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, sa respecte instaurarea doliului national. Fotbalistilor li s-a cerut sa evolueze cu banderole negre in memoria victimlor incediului care a devastat clubul Colectiv, din Capitala . continuă pe România Liberă

MedLife pune la dispozitie personal medical si materiale sanitare pentru ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv

Operatorul de servicii medicale private MedLife anunta sambata ca pune la dispozitie personal medical si materiale sanitare pentru ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitala, in sprijinul eforturilor depuse de spitalele de urgenta.

Doliu national in urma incendiului din Club Colectiv.Masuri obligatorii pentru cluburile din Liga I

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a adresat un comunicat cu masuri obligatorii cluburilor care au programate meciuri in Liga I in zilele de doliu national, 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie.

Incendiu in Clubul Colectiv. Drapelul, coborat in berna la Primaria Targoviste, in memoria victimelor cumplitului incendiu de vineri seara

Primaria Targoviste a coborat in berna drapelul Romaniei, in memoria victimelor incendiului care a avut loc la clubul Colectiv, din Bucuresti, in urma caruia au murit 27 de persoane. De asemenea, Primaria Moreni a anuntat ca pune la dispozitie mijloace de transport pentru persoanele care vor sa doneze sange la Centrul de Transfuzii Dambovita.

Incendiul din Colectiv. Mesajele de condoleante ale oficialilor pentru familiile celor morti in tragedie

Regele Mihai, patriarhul Daniel, presedintele Klaus Iohannis si seful Comisiei Europene sunt printre oficialii care au transmis mesaje de condoleante pentru familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv, din Capitala. Cite .

Mars in memoria victimelor din Colectiv, duminica, in Capitala

Internautii au anuntat, pe Facebook, organizarea unui mars, in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala, in care au murit 27 de oameni, iar alti 146 sunt internati in spital.

Primaria Capitalei asigura locuri de veci si cheltuieli de inmormantare pentru victimele incendiului din clubul Colectiv

Primaria Capitalei a anuntat ca asigura locurile de veci si cheltuielile de inmormantare pentru cele 27 de persoane care si-au pierdut viata in urma incendiului din Clubul Colectiv, familiile victimelor putand sa faca solicitare la numarul de telefon 0800.

Solidaritate cu victimele incendiului din Clubul Colectiv. Hoteluri, farmacii, psihologi s-au oferit sa ajute familiile indurerate

In urma incendiului din clubul Colectiv, soldat cu 27 de morti si peste 180 de raniti, mai multe companii - de la farmacii, agentii de turism, hoteluri din Bucuresti la psihologi - s-au aratat solidare cu tragedia petrecuta in noaptea de vineri, 30 octombrie, in Bucuresti si ofera servicii gratuite pentru victimele incendiului si rudele apropiate acestora.

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

Incendiul din Colectiv. intalnire de urgenta intre Iohannis, Oprea si Arafat, la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, cu vicepremierul Gabriel Oprea si cu secretarul de stat Raed Arafat. Ei ii vor prezenta sefului statului primele concluzii asupra incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti.

Incendiul din Colectiv. Unde puteti dona sange pentru victime

Autoritatile fac un apel catre oameni sa doneze sange pentru a le ajuta pe victimele incendiului din clubul Colectiv, din Capitala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2962 seconds )