Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu national in urma incendiului din Club Colectiv.Masuri obligatorii pentru cluburile din Liga I

Adevărul Adevărul,
Doliu national in urma incendiului din Club Colectiv.Masuri obligatorii pentru cluburile din Liga I

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a adresat un comunicat cu masuri obligatorii cluburilor care au programate meciuri in Liga I in zilele de doliu national, 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie. continuă pe Adevărul

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct - postare a unui int

Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Incendiu in Club Colectiv. Chitaristul trupei Goodbye to Gravity, printre cei decedati

Printre cei 27 de tineri declarati decedati in urma incendiului din Club Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul in seara fatidica. Zeci de mesaje de condoleante au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Patriarhul Daniel, in urma incendiului din Capitala: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Daniel, a adresat sambata un mesaj de compasiune si apel la solidaritate in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Capitala, indemnand la unirea rugaciunii cu fapta milostiva pentru cei aflati in suferinta.

FOTO EXCEPTIONALA Momentul in care a luat foc buretele de pe stalpii din Club Colectiv

Momentul in care buretele ce antifona stalpii de sustinere din Club Colective a luat foc a fost imortalizat intr-o fotografie - document. FOtografia a fost postata pe contul de Facebook al unui utilizator.

Incendiu in Clubul Colectiv. Guvernul a declarat trei zile de doliu national

Guvernul a adoptat sambata hotararea care prevede ca zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie sunt zile de doliu national pe teritoriul Romaniei, in urma incendiului din Clubul Colectiv din Capitala, soldat cu 27 de morti si aproximativ 200 de raniti, majoritatea fiind internati.

Coincidenta TULBURATOARE in cazul incendiului din Clubul Colectiv: Ziua in care murim, titlul uneia dintre piesele de pe albumul lansat in seara tragediei

Tragicul incident produs vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia 27 de oameni si-au pierdut viata, iar alti aproape 200 au fost raniti, este insotit de o coincidenta tulburatoare, data de titlul unei dintre piesele incluse pe albumul lansat in seara tragediei. Este vorba despre piesa The Day We Die Ziua in care murim, n. r. ), lansata de curand de trupa Goodbye to Gravity.

Martor la tragedia din Club Colectiv, declaratie pentru HotNews.ro: Oamenii nu au putut sa iasa din club pentru ca era o singura iesire, unii au cazut si s-a format un dop in usa

Alin Panduru este unul dintre sutele de tineri care au fost vineri seara in Club Colective cand a izbucnit incendiul ce a ucis cel putin 27 de persoane. El a declarat pentru HotNews. ro ca incediul a izbucnit cu cateva minute inaintea orei 23. 00 de la artificiile folosite in timpul concertului formatiei Goodbye to Gravity, si totul a luat foc instant in 30 de secunde.

Incendiu Club Colectiv. Clubul nu avea autorizatie de la ISU. Guvernul se pregateste sa declare doliu national. Raed Arafat: Mai pot aparea decese

Intre timp, procurorii de la Parchetul General au preluat coordonarea anchetei in cazul incendiului din Club Colectiv, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar Guvernul se pregateste sa declare doliu national. O hotarare in acest sens ar putea fi data chiar sambata, dupa cum a declarat presedintele Klaus Iohannis inainte de a-i vizita pe ranitii internati la Spitalul Floreasca din Capitala.

Tragedia din Colectiv: Meciurile din Liga se disputa conform programului

Meciurile din Liga 1 programate pentru finalul acestei saptamani se disputa dupa programul initial, chiar daca Guvernul a decretat trei zile de doliu national in urma tragediei de vineri seara din clubul bucurestean Colectiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )