Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liga I, lider european: la ce capitol e cel mai bun primul esalon romanesc

Adevărul Adevărul,
Liga I, lider european: la ce capitol e cel mai bun primul esalon romanesc

Un studiu al CIES Football Observatory, care include 31 de ligi europene, releva un aspect interesant din campionatul Romaniei. continuă pe Adevărul

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 OCTOMBRIE Crestere de 2,59% pentru SIF Moldova

Cu o apreciere a cotatiei de 2,59%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 octombrie, actunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui financiar BET-FI, a carui cotatie a urcat cu numai 0,19%, in perioada mentionata.

Simona Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut Simona Halep dupa meciul pierdut cu Karolina Pl.

Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut Simona Halep dupa meciul pierdut cu Karolina Pl.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 - 31 OCTOMBRIE Sustinute de rascumparari, actiunile Impact marcheaza o crestere de 7,65%

Titlurile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat cu 7,65%, in raport cu moneda unica europena, in intervalul 24 - 31 octombrie, evolutie ce plaseaza actiunile dezvoltatorului imobliar pe treapta a treia in clasamentul celor mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Adelina Pestritu, desemnata cel mai bun influencer din Romania: Sinceritatea e cheia succesului FOTO

Vedeta de televiziune Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania, in anul 2019, la gala locala a premiilor E! People Choice Awards.

Simona Halep, prima reactie dupa meciul in care a fost invinsa de Karolina Pliskova: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a recunoscut, dupameciul pierdut cu Karolina Pliskova Cehia), ca Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Esecul suferit de romanca, 0-6, 6-2, 6-4, a facut-o sa rateze calificarea in.

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

Gaura din stratul de ozon, la cel mai mic nivel de la descoperirea ei (VIDEO)

Gaura din stratul de ozon, care acopera Antarctica, a fost in septembrie la cel mai mic nivel de la descoperirea ei, in 1982, a anuntat NASA. Fenomenul s-ar datora, insa, mai putin actiunii umane, ci mai.

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )