Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liga secunda de fotbal din Germania, atinsa de coronavirus. inca o echipa intra in carantina

Adevărul Adevărul,
Liga secunda de fotbal din Germania, atinsa de coronavirus. inca o echipa intra in carantina

Formatie din esalonul secund al fotbalului german, Hannover, numara deja doi fotbalisti diagnosticati cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Bundesliga 2: Timo Hubers (Hannover), primul fotbalist din Germania infectat cu coronavirus

Hannover, echipa din Bundesliga 2 liga a doua din Germania), a anuntat ca fundasul Timo Hubers 23 de ani) a fost infectat cu COVID-19 si se afla in carantina. Hubers este primul fotbalist profesionist din Germania testat pozitiv pentru coronavirus.

Bundesliga 2: Timo Hubers (Hannover), primul fotbalist din Germania infectat cu coronavirus

Hannover 96, echipa din Bundesliga 2 liga a doua din Germania), a anuntat ca fundasul Timo Hubers 23 de ani) a fost infectat cu COVID-19 si se afla in carantina. Hubers este primul fotbalist profesionist din Germania testat pozitiv pentru coronavirus.

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, 11 martie, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara in actualul context de infectari cu coronavirus, informeaza compania.

Coronavirus |FRF a decis suspendarea tuturor meciurilor de fotbal din Romania

Federatia Romana de Fotbal a decis, joi, suspendarea tuturor competitiilor fotbalistice pe teritoriul Romaniei pana la 31 martie avand in vedere deciziile luate in ultimele zile de catre Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind.

Medic roman din Franta despre coronavirus: Contactul prelungit cu cineva bolnav creste probabilitatea de a fi infectat. Daca treci pe strada pe langa un bolnav, probabilitatea e practic zero

Contactul prelungit cu o persoana infectata cu coronavirus creste probabilitatea de a fi infectat, deoarece creste numarul de virusi inoculati, in timp ce, daca doar treci pe strada pe langa un bolnav, probabilitatea de a lua virusul este practic zero, afirma Radu Lupescu, medic roman stabilit in Franta. 80% dintre cazurile de infectie cu coronavirus nu necesita de fapt trecerea pe la spital, fiind benigne, mai spune medicul. in ceea ce priveste mortalitatea din cauza coronavirusului, cele mai afectate sunt persoanele in varsta - peste 70 si 80 de ani - in cazul carora rata de mortalitate este aproape dubla fata de cea provocata de gripa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )