Libnet.ro
UNICEF

15:30

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, 11 martie, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara in actualul context de infectari cu coronavirus, informeaza compania. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Wizz Air anuleaza mai multe zboruri catre Romania

Wizz Air anunta ca anuleaza miercuri mai multe zboruri catre Romania, in contextul crizei declansate de coronavirus.

CORONAVIRUS |Companiile aeriene continua sa anuleze zborurile catre Romania. Spania si Germania au trecut la masuri radicale

Compania aeriana Wizz Air anuleaza, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara din cauza epidemiei de coronavirus,incepand de miercuri. Mai exact, vor fi anulate.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Compania aeriana Wizz Air a suspendat toate zborurile din Romania spre Trevizo si Bergamo

Compania aeriana Wizz Air a transmis, duminica, decizia de a anula zborurile spre nordul Italiei, ca urmare a carantinei instaurate din cauza epidemiei de coronavirus.

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

Orasul cu cele mai multe biserici din Romania

Un oras din Romania este posesorul unui record national: este orasul cu cel mai mare numar de biserici raportat la numarul de locuitori.

Wizz Air a suspendat zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie

Compania aeriana Wizz Air a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita epidemia de coronavirus.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ISRAEL

Bucuresti, 10 martie 2020: Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele catre T.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )