Libnet.ro
UNICEF

15:15

Limita de viteza in localitati ar putea ajunge la 70 de km/h

Adevărul Adevărul,
Limita de viteza in localitati ar putea ajunge la 70 de km/h

Mai multi senatori PSD au initiat un proiect de lege prin care limita de vizteza in localitati va fi marita la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B, si 60 de km/h pentru celelalte categorii de autovehicule. continuă pe Adevărul

Proiect PSD: Limita de viteza in interiorul localitatilor, marita la 70 km/h pentru autoturismele din categoriile A si B

Mai multi senatori PSD, printre care si liderul grupului din Senat, Mihai Fifor, au depus o propunere legislativa care prevede majorarea limitei de viteza in localitati, de la 50 de km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B, si de 60.

Proiect de lege al PSD: Limita de viteza in localitati sa creasca la 70 km/h pentru motociclete si masini

Un proiect de lege care prevede cresterea vitezei limita in localitati la 70 km/h pentru motociclete si masini si la 60 km/h pentru celelalte categorii de autovehicule a fost depus de mai multi senatori.

Viteza in localitati ar putea creste la 70 de km/h

Mai multi senatori PSD au depus un proiect de lege care prevede cresterea vitezei limia in localitati la 70 km/h pentru motociclete si masini si la 60 km/h pentru celelalte categorii de autovehicule, urmarindu-se.

Barack Obama: Oamenii vor putea ajunge pe Marte in anii 2030

Oamenii vor ajunge pe Marte in anii 2030, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama, criticat ca ar fi deturnat fonduri de la misiuni spatiale pentru cercetarile pe tema contracararii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )