Libnet.ro
UNICEF

15:00

Barack Obama: Oamenii vor putea ajunge pe Marte in anii 2030

Antena3 Antena3,
Barack Obama: Oamenii vor putea ajunge pe Marte in anii 2030

Oamenii vor ajunge pe Marte in anii 2030, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama, criticat ca ar fi deturnat fonduri de la misiuni spatiale pentru cercetarile pe tema contracararii. continuă pe Antena3

Deci nu ma pot vedea, nu?. Barack Obama a votat anticipat pentru alegerile prezidentiale (VIDEO)

Barack Obama si-a exprimat deja dorinta cu privire la succesorul sau pe scaunul de lider de la Casa Alba. Actualul presedinte al Statelor Unite a votat anticipat sambata, in statul Illinois,.

Cum s-a schimbat Barack Obama in opt ani petrecuti la Casa Alba

Barack Obama se apropie vertiginos de finalul celui de-al doilea mandat la presedintia Statelor Unite ale Americii, care se incheie la data de 28 ianuarie 2017. Cu aceasta ocazie, New York Magazine a.

Barack Obama a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele Barack Obama a votat anticipat, vineri, pentru alegerea succesorului sau, relateaza Reuters. El a votat in orasul sau natal, Chicago, din statul Illinois, pe care l-a reprezentat in Senatul SUA inainte de a castiga primul mandat la Casa Alba. in actuala campanie electorala, el o sustine activ pe Hillary Clinton, candidata la presedintia SUA din partea Partidului Democrat, precizeaza Agerpres.

Barack Obama a votat anticipat la Chicago

Presedintele american Barack Obama a votat vineri anticipat pentru alegerile prezidentiale, in timpul unei vizite in orasul sau natal, Chicago, relateaza Reuters.

Pacientii vor putea reclama consiliilor de etica problemele intampinate in spitale

Pacientii vor putea sa semnaleze consiliilor de etica din spitale problemele pe care le constata in unitatile medicale sau in cazul serviciilor de ambulanta, a declarat, marti, directorul executiv al Uniunii Nationale a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA, Iulian Petre, cu prilejul unei dezbateri care a avut loc la Ministerul Sanatatii.

CNATDCU, scos din joc de Senat: Plagiatele vor putea fi dovedite doar de catre universitatile care au acordat titlul de doctor

Senatul a decis sa aprobe o lege prin care sunt retrasele prerogativele pe care le are CNATDCU. Dupa punere in aplicare a noilor masuri, titlurile de doctor in caz de plagiat vor putea fi retrase doar la.

CNATDCU, scos din joc de Senat: Plagiatele vor putea fi dovedite doar de catre universitatile care au acordat titlul de doctor (VIDEO)

Senatul a decis sa aprobe o lege prin care sunt retrasele prerogativele pe care le are CNATDCU. Dupa punere in aplicare a noilor masuri, titlurile de doctor in caz de plagiat vor putea fi retrase doar la.

Cetatenii comunitari cu domiciliu in Marea Britanie vor putea ramane acolo si dupa Brexit

Toti cetatenii Uniunii Europene care au resedinta in Marea Britanie vor putea ramane acolo dupa Brexit, scrie sambata cotidianul Daily Telegraph, preluat de AFP, citand surse guvernamentale. Guvernul de la Londra a refuzat pana acum sa garanteze public posibilitatea ramanerii in tara a cetatenilor europeni dupa retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )