Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lindsay Lohan vorbeste despre relatia cu un barbat INSURAT, avortul suferit recent si o acuza pe Jennifer Lawrence de PROSTITUTIE!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lindsay Lohan vorbeste despre relatia cu un barbat INSURAT, avortul suferit recent si o acuza pe Jennifer Lawrence de PROSTITUTIE!

Problemele cu drogurile si cu legea si minciunelele pe care le scoate pe gura sunt la ordinea zilei pentru Lindsay. continuă pe Devorator Monden

Andreea Antonescu vorbeste despre relatia cu Nick Radoi, fetita si afacerile sotului! VEZI aici ce spune artista!

Andreea Antonescu a revenit in tara, dupa cateva saptamanii petrecute in America, pentru a-si face revenirea pe scena muzicala din.

VIDEO: Lindsay Lohan confirma lista de 36 de staruri cu care a facut sex! E un lucru foarte personal

Lindsay Lohan a decis sa vorbeasca despre faimoasa lista de barbati care i-au trecut prin pat, bucata de hartie uitata.

Lindsay Lohan socheaza din nou. Dezvaluiri printre lacrimi

Dupa ce a recunoscut ca lista ei cu parteneri de sex, care a aparut in presa, este reala, Lindsay Lohan mai face o declaratie socanta.

Andreea Raicu are o relatie cu un barbat insurat care are si doi copii

La trei luni de la despartirea de tenismanul Horia Tecau, Andreea Raicu a intrat intr-o alta relatie, dar de aceasta data cu un barbat insurat care are si doi copii, scrie Cancan. Flavian, un corporatist de 40.

Caru' cu Vedete: O celebra vedeta TV a ajuns de nerecunoscut din cauza cancerului: poarta peruca si s-a ingrasat 30 kg; Ce spune presupusul iubit al Andreei Raicu despre relatia cu vedeta; Aparitie infioratoare in casa sorei lui Sergiu Nicolaescu

Visul oricarui barbat! Craiul Badalau le-a avut pe Ramona Gabor, Roxana Marcu, Pestritu, Mantea si Tonciu. Vezi cu cine se iubeste acum. Mr. Pink a lasat-o solo pe Moni de Paste!Desi se afla pe Taramul fagaduintei, unde duce o viata de lux, Monica Gabor 26 de ani) nu e asa.

BACALAUREAT 2014 A treia lectie de consiliere, despre relatia elev-profesor, la Adevarul Live, de la ora 14.00

A treia lectie de consiliere pentru cei care se pregatesc de Bacalaureat 2014, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, va pune sub lupa relatia elev-profesor, cum poate fi ea construita, sustinuta si cum ajuta la ceea ce presupune succesul la examenul din vara.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )