Libnet.ro
UNICEF

01:05

Linia Gara de Nord - Aeroport - Primele trenuri ar putea circula la intervale de 50 de minute, spune seful CFR Calatori

Hotnews Hotnews,
 Linia Gara de Nord - Aeroport - Primele trenuri ar putea circula la intervale de 50 de minute, spune seful CFR Calatori

Primele discutii arata ca trenurile dintre Gara de Nord si Aeroport ar putea circula la intervale de 50 de minute, fiindca vor fi putini pasageri la inceput, spune Dan Costescu, presedintele CFR Calatori. Daca noi vom fi lasati sa facem transportul vom avea grija ca aceasta cadenta sa fie cea care trebuie, mai spune el. Trenurile spre aeroport ar trebui sa circule din decembrie, dar trebuie sa fie organizata licitatie pentru a se decide cine va opera sectia. Faptul ca au fost facute teste cu un tren privat al TFC a starnit multe controverse in randul ceferistilor. continuă pe Hotnews

Anunt de ultima ora. Cand va fi gata si linia Gara de Nord Aeroportul Otopeni. E oficial

Un anunt de ultima ora informeaza ca linia ferata care va lega Gara de Nord de aeroportul Otopeni va fi data in folosinta incepand cu luna decembrie a acestui an. Anuntul a fost facut oficial. Cand va fi utilizabila linia ferata ce va lega Gara de Nord de aeroportul Henri Coanda Linia ferata ce va .

EXCLUSIV Ceferistii ameninta cu greva dupa ce la primele teste pe noua cale ferata Gara de Nord Aeroport Henri Coanda a fost folosit trenul unui operator privat: Inadmisibil ce s-a intamplat. Este ceva inexplicabil

EXCLUSIV Primele teste pe noua cale ferata ce duce din Gara de Nord spre Aeroportul Henri Coanda au fost efectuate duminica dimineata, insa automotorul folosit in acest sens nu a apartinut companiei de stat CF.

EXCLUSIV Ceferistii ameninta cu greva dupa ce la primele teste pe noua cale ferata Gara de Nord Aeroport Otopeni a fost folosit trenul unui operator privat: Inadmisibil ce s-a intamplat. Este ceva inexplicabil

EXCLUSIV Primele teste pe noua cale ferata ce duce din Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni au fost efectuate duminica dimineata, insa automotorul folosit in acest sens nu a apartinut companiei de stat CFR.

Trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni va circula la intervale de 50 de minute

Trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni va circula la intervale de 50 de minute, a preciza.

EXCLUSIV Cine va putea circula pe linia de tren Gara de Nord - Otopeni

Linia de tren Gara de Nord - Otopeni va fi data in trafic in curand, iar in ultimele zile au aparut in spatiul public controverse cu privire la companiile care ar urma sa o utilizeze. ro a discutat cu CFR.

Astazi se deschide magistrala 5 de metrou. De la ce ora veti putea circula pe traseul Raul Doamnei - Eroilor

Mult asteptata magistrala 5 de metrou, va fi datafunctiune astazi,marti, dupa ora 14:00. Calatorii vor putea sa circule pe sectiunea Raul Doamnei - Eroilor si vor putea folosi statia si de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )