Libnet.ro
UNICEF

23:15

Trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni va circula la intervale de 50 de minute

România Liberă România Liberă,
Trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni va circula la intervale de 50 de minute

Trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni va circula la intervale de 50 de minute, a preciza. continuă pe România Liberă

La ce interval va circula trenul dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Un singur tren va duce calatorii din Gara de Nord la aeroportul Otopeni, iar intervalul de succedare va fi de 50 de minute, a declarat, miercuri, Dan Costescu, directorul general al CFR Calatori, intr-o intalnire cu presa, scrie Agerpres.

COSTESCU (CFR CALATORI): Trenul de la Gara de Nord spre Otopeni va circula la un interval de 50 de minute

Dan Costescu, directorul general al CFR Calatori a declarat ca un singur tren va duce calatorii din Gara de Nord la aeroportul Otopeni, iar intervalul de succedare va fi de 50 de minute.

Anunt de ultima ora. Cand va fi gata si linia Gara de Nord Aeroportul Otopeni. E oficial

Un anunt de ultima ora informeaza ca linia ferata care va lega Gara de Nord de aeroportul Otopeni va fi data in folosinta incepand cu luna decembrie a acestui an. Anuntul a fost facut oficial. Cand va fi utilizabila linia ferata ce va lega Gara de Nord de aeroportul Henri Coanda Linia ferata ce va .

Linia Gara de Nord - Aeroport - Primele trenuri ar putea circula la intervale de 50 de minute, spune seful CFR Calatori

Primele discutii arata ca trenurile dintre Gara de Nord si Aeroport ar putea circula la intervale de 50 de minute, fiindca vor fi putini pasageri la inceput, spune Dan Costescu, presedintele CFR Calatori. Daca noi vom fi lasati sa facem transportul vom avea grija ca aceasta cadenta sa fie cea care trebuie, mai spune el. Trenurile spre aeroport ar trebui sa circule din decembrie, dar trebuie sa fie organizata licitatie pentru a se decide cine va opera sectia. Faptul ca au fost facute teste cu un tren privat al TFC a starnit multe controverse in randul ceferistilor.

Ministrul transporturilor a anuntat cand va fi data in folosinta linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode e de parereca linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni va fi data in folosinta la data de 12.

Duminica a ajuns primul tren de test la aeroportul Otopeni

Duminica dimineata a ajuns primul tren de test la Aeroportul Otopeni si a facut mai multe curse, pentru a incerca noua legatura feroviara, scrie publicatia Club Feroviar. Spre surprinderea multora, trenul nu a fost al CFR Calatori, ci al operatorului privat Transferoviar. Linia ar trebui data in folosinta pana la final de an.

FOTO VIDEO Primul tren de test a ajuns la Aeroportul Otopeni

Primul tren de test pentru viitoarea cale ferata Gara-Aeroport a ajuns duminica dimineata, la ora 10. 30, la Aeroportul Otopeni si a facut mai multe curse, pentru a incerca noua legatura feroviara, scrie Club Feroviar.

CFR Calatori spune ca NU a primit vreo solicitare de a efectua testele pentru noua linie feroviara spre Aeroportul Henri Coanda

Referitor la afirmatia aparuta in spatiul public potrivit careia CFR Calatori nu a raspuns solicitarii pentru a efectua testele pentru noua linie feroviara spre Aeroportul Henri Coanda, precizam ca aceasta este falsa. Facem precizarea ca CFR Calatori nu a primit o astfel de solicitare, a spus CFR Calatori, intr-un comunicat. Precizarea vine dupa ce presa a scris ca primul tren care a circulat pe linia catre Aeroport a fost al unei companii private.

EXCLUSIV Ceferistii ameninta cu greva dupa ce la primele teste pe noua cale ferata Gara de Nord Aeroport Otopeni a fost folosit trenul unui operator privat: Inadmisibil ce s-a intamplat. Este ceva inexplicabil

EXCLUSIV Primele teste pe noua cale ferata ce duce din Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni au fost efectuate duminica dimineata, insa automotorul folosit in acest sens nu a apartinut companiei de stat CFR.

Calea ferata Gara de Nord - Otopeni: ministrul Transporturilor a anuntat cand va fi data in folosinta

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat marti, la postul public de televiziune, ca linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni este intr-un progres fizic de 98% ceea ce inseamna ca va fi data curand in folosinta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.6165 seconds )