Libnet.ro
UNICEF

09:45

Linia pentru productia de masti romanesti, cumparata din China cu un milion de dolari, s-a stricat. Orban cere o ancheta

Antena3 Antena3,
Linia pentru productia de masti romanesti, cumparata din China cu un milion de dolari, s-a stricat. Orban cere o ancheta

Liniile pentru productia de masti ale companiei de stat Romarm, achizitionate din China cu un milion de dolari, s-au stricat la o luna de la punerea in functiune. Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Apararii sa demareze o ancheta. continuă pe Antena3

Oamenii de stiinta din China avertizeaza: Coronavirusul este doar inceputul

Oamenii de stiinta din China avertizeaza ca pandemia de coronavirus ar putea fi doar inceputul, daca nu se face un efort global pentru a preveni infectii asemanatoare.

Criza COVID-19 a oferit noi detalii despre sistemul extins de supraveghere video din China: Modereaza comportamentul oamenilor si in timp le schimba modul de a gandi

Focarele de coronavirus din China au surprins secvente fara precedent din cum functioneaza un sistem extins de supraveghere video, pe masura ce statiile de monitorizare s-au rebranduit in camere de.

Volkswagen se pregateste sa incheie cea mai mare investitie in productia de vehicule electrice in China

Producatorul auto Volkswagen AG se afla in discutii pentru incheierea celei mai mari oferte de investitii cu una dintre firmele de vehicule electrice din China EV), potrivit unor surse citate de Reuters, in timp ce producatorul auto german incearca sa intre puternic pe mai multe piete din lume cu vehicule ecologice.

De ce are nevoie Mercedes de China pentru cele mai importante masini din urmatorii ani

Daimler e un nume mare in industria auto la nivel mondial si merge in directia care pare viitorul: adica ce a masinilor electrice. Iar China joaca un rol extrem de important. Daimler e.

Proiect de lege ce prevede inchisoare pentru cei care scot lemnul din tara, aprobat de Senat

Senatorii au adoptat, miercuri, un proiect de lege initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede interdictia cu caracter temporar a scoaterii din tara a unor produse provenite din activitati agricole si de exploatare forestiera din Romania.

Peste 60 de state donatoare au promis 3,4 miliarde de dolari pentru 5 milioane de refugiati din Venezuela

Peste 60 de state donatoare au promis ajutoare de urgenta de circa 3,4 miliarde de dolari pentru 5 milioane de refugiati din Venezuela care au fugit in alte tari din America Latina pentru a scapa de criza economica declansata sub regimul presedintelui Nicolas Maduro.

Focar de COVID-19 la un centru pentru tinerii bolnavi de HIV din Vrancea

Un focar de coronavirus a fost depistat marti la un centru pentru tinerii bolnavi de HIV din Vrancea. in urma aplicarii testelor, cinci salariati si opt beneficiari ai centrului au fost despistati cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )