Libnet.ro
UNICEF

14:45

Proiect de lege ce prevede inchisoare pentru cei care scot lemnul din tara, aprobat de Senat

Antena3 Antena3,
Proiect de lege ce prevede inchisoare pentru cei care scot lemnul din tara, aprobat de Senat

Senatorii au adoptat, miercuri, un proiect de lege initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede interdictia cu caracter temporar a scoaterii din tara a unor produse provenite din activitati agricole si de exploatare forestiera din Romania. continuă pe Antena3

Amenda de pana la 2.500 de lei pentru cei care nu poarta masca peste nas

Amenzile pentru cei care nu respecta legea si anume pentru cei care nu poarta masca in mod corect, deasupra gurii si a nasului, sunt cuprinse intre 500 si 2. 500 de lei.

Toti cei care vor pensie trebuie sa stie asta. Cine controleaza banii a 7 milioane de romani?

Pensia e un subiect sensibil pentru toti oamenii, in special pentru cei care isi pun sperantele ca vor avea bani dupa ce se retrag din campul muncii. in prezent, circa 7 milioane de romani.

Un proiect de lege adoptat de Senat da un semnal ca piata de capital va fi afectata pe o perioada de doi ani (CFA Romania)

Senatul a adoptat pe 19 mai un proiect de lege care prevede interzicerea, pentru o perioada de doi ani, a instrainarii participatiilor statului la companiile si societatile nationale, la banci, precum si la orice alta societate la care statul are calitatea de actionar, indiferent de cota de participatie detinuta. Reprezentantii CFA Romania considera ca semnalul transmis de acest proiect de lege investitorilor este ca piata de actiuni va fi afectata pe o perioada de doi ani.

Violeta Alexandru, solutii pentru cei 36 srilankezi: Trebuie sa avem grija de toti cei care au nevoie de ajutor

Violeta Alexandru a venit cu o prima reactie in cazul celor 36 de srilankezi care au fost chinuiti de un angajator din Botosani. Ministrul Muncii spune ca muncitorii straini au primit o noapte de cazare pentru a se odihni in liniste.

Surpriza totala pentru cei cu masini pe motorina si benzina. S-a intamplat acum si totul a pornit de la americani si chinezi

In ultimele trei luni, pretul la benzina si motorina a scazut drastic. Ceea ce e o veste buna pentru soferi. Dar acum urmeaza o alta schimbare. S-a aflat deja cum se modifica pretul.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vom prelungi dupa 1 iunie masurile de sprijin pentru domeniile care continua sa fie afectate de restrictii Ce spune premierul despre reluarea spectacolelor in contextul pandemiei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul va prelungi si dupa data de 1 iunie masurile de sprijin acordate angajatilor din domeniile care continua sa fie afectate de restrictiile impuse de.

WhatsApp introduce o noua facilitate pentru utilizatori, care va usura adaugarea contactelor in lista

Aplicatia WhatsApp va permite adaugarea contactelor prin scanarea codurilor QR, fara a mai fi nevoie de numarul de telefon. Cele mai mai noi versiuni beta de WhatsApp pentru Android si iOS au primit un update care aduce posibilitatea adaugarii contactelor prin coduri QR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )