Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lionel Messi: Fotbalul si viata nu vor mai fi la fel ca inainte

Online Sport Online Sport,
Lionel Messi: Fotbalul si viata nu vor mai fi la fel ca inainte

Chiar daca reluarea fotbalului in Spania a devenit o certitudine si viata tinde sa revina la normal cu fiecare zi, Lionel Messi se arata mai degraba sceptic ca totul va mai fi ca inainte. continuă pe Online Sport

Lionel Messi: Fotbalul si viata nu vor mai fi la fel

Vedeta echipei FC Barcelona, atacantul argentinian Lionel Messi, spune ca nici fotbalul, nici viata nu vor mai fi la fel dupa pandemia de coronavirus, noteaza dpa.

MINISTRUL MUNCII: ii asigur pe cei care au iesit la pensie in strainatate ca nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le da asigurari celor care au iesit la pensie in strainatate ca, in curand, va veni ziua cand nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor.

Violeta Alexandru, despre romanii care au pensii din strainatate: ii asigur ca nu vor mai astepta cu anii recalcularea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari romanilor care au iesit la pensie in strainatate ca, in curand, va veni ziua cand nu vor mai astepta cu anii recalcularea pensiilor.

Ajutoarele din Romania nu vor mai fi gestionate de autoritatile de la Chisinau

Ajutoarele pe care le va oferi Romania cetatenilor Republicii Moldova nu vor mai fi coordonate de catre guvernantii de la Chisinau. Astfel, organizarea oricaror ajutoare care vor ajunge pe teritoriul tarii urmeaza a fi efectuata de catre Departamentul pentru Relatia cu Republica Moldova din Guvernul Romaniei, noteaza IPN.

Facebook, Instagram, Twitter, nu vor mai fi la fel: Donald Trump a semnat acum ordinul executiv impotriva lor

In timp ce SUA inregistreaza aproximativ 1200 de decese zilnic din cauza pandemiei de coronavirus, Donald Trump a semnat ieri un ordin executiv impotriva retelelor de socializare. Facebook,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )