Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lionel Messi si-a aflat pedeapsa pentru eliminarea din Supercupa Spaniei

România Liberă România Liberă,
Lionel Messi si-a aflat pedeapsa pentru eliminarea din Supercupa Spaniei

Argentinianul Lionel Messi, echipei FC Barcelona, a fost suspendat doua meciuri dupa ce a fost elimi. continuă pe România Liberă

Lionel Messi si-a aflat suspendarea dupa ce a lovit un adversar in finala Supercupei Spaniei

A primit primul cartonas rosu in 754 de meciuri jucate in tricoul Barcelonei, iar marti si-a aflat pedeapsa. Lionel Messi a fost suspendat in urma gestului din finala Supercupei cu Bilbao, dupa cum a confirmat Federatia de Fotbal din Spania.

Lionel Messi, eliminat pentru prima oara in cariera, la Barcelona. A pocnit peste cap un adversar. Ce pedeapsa risca (VIDEO)

Lionel Messi are si el propriile momente de ratacire. Argentinianul a bifat o premiera in cariera: Si-a lovit un adversar cu palma peste cap la finalul partidei Barcelona - Athletic Bilbao, din finala Supercupei.

VIDEO Lionel Messi, primul cartonas rosu in 754 de meciuri in tricoul Barcelonei - Motivul pentru care a fost eliminat

Lionel Messi a primit, duminica, primul cartonas rosu in 754 de meciuri jucate in tricolul echipei FC Barcelona, informeaza mundodeportivo. com.

PANA ASTAZI LA ORA 10: Peste 340.000 de persoane s-au inscris pentru vaccinare din 15 ianuarie

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca peste 340. 000 de persoane s-au inscris pentru vaccinare din 15 ianuarie si pana marti, la ora 10. El a mentionat ca pana in prezent s-au inregistrat peste 800 de reactii comune si minore la vaccin si nicio reactie severa, potrivit News.

UE face demersuri pentru eliminarea restrictiilor impuse de Indonezia asupra materiilor prime pentru otelul inoxidabil

Uniunea Europeana a solicitat instituirea unui grup special in cadrul Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) cu scopul de a obtine eliminarea restrictiilor ilegale la export impuse de Indonezia asupra materiilor prime necesare pentru productia de otel inoxidabil, in special minereul de nichel si minereul de fier, a informat Comisia Europeana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )