Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lionheart, filmul propus de Nigeria la categoria cel mai bun lungmetraj international pentru Oscar 2020, DESCALIFICAT pentru ca are PREA MULT dialog in limba engleza (VIDEO)

B1 B1,
Lionheart, filmul propus de Nigeria la categoria cel mai bun lungmetraj international pentru Oscar 2020, DESCALIFICAT pentru ca are PREA MULT dialog in limba engleza (VIDEO)

Filmul Lionheart, propunerea Nigeriei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun lungmetraj international a premiilor Oscar 2020, a fost descalificat. Filmul era primul lungmetraj pe care Nigeria l-a. continuă pe B1

Lionheart, filmul propus de Nigeria la categoria cel mai bun lungmetraj international pentru Oscar 2020, DESCALIFICAT pentru ca are PREA MULT dialog in limba engleza (VIDEO)

Filmul Lionheart, propunerea Nigeriei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun lungmetraj international a premiilor Oscar 2020, a fost descalificat. Filmul era primul lungmetraj pe care Nigeria l-a.

Simona Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut Simona Halep dupa meciul pierdut cu Karolina Pl.

Boris Becker: Simona Halep are o sansa de a castiga Australian Open Parerea fostului tenisman despre cel mai bun jucator din lume

Fostul tenisman german Boris Becker, cu sase Grand Slam-uri in palmares, a declarat, marti, ca Simona Halep are nevoie de o mai buna programare a meciurilor in partea a doua a sezonului si o vede printre favorite la Australian Open 2020.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 - 31 OCTOMBRIE Sustinute de rascumparari, actiunile Impact marcheaza o crestere de 7,65%

Titlurile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat cu 7,65%, in raport cu moneda unica europena, in intervalul 24 - 31 octombrie, evolutie ce plaseaza actiunile dezvoltatorului imobliar pe treapta a treia in clasamentul celor mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Carlos Vela, cel mai bun jucator din MLS. Ibrahimovic, eclipsat de mexican

Internationalul mexican Carlos Vela Los Angeles FC), golgheterul actualei editii din MLS 36 goluri.

Liga I, lider european: la ce capitol e cel mai bun primul esalon romanesc

Un studiu al CIES Football Observatory, care include 31 de ligi europene, releva un aspect interesant din campionatul Romaniei.

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul, Vlad? Ce serial a fost cel mai urmarit in octombrie?

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul si Vlad sunt serialele romanesti la care oamenii se uita in prezent. Dar oare care dintre ele a fost cel mai urmarit in luna octombrie? .

Gaura din stratul de ozon, la cel mai mic nivel de la descoperirea ei (VIDEO)

Gaura din stratul de ozon, care acopera Antarctica, a fost in septembrie la cel mai mic nivel de la descoperirea ei, in 1982, a anuntat NASA. Fenomenul s-ar datora, insa, mai putin actiunii umane, ci mai.

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )