Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lipsa de interes a nemtilor pentru Brexit ar trebui sa ingrijoreze Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Lipsa de interes a nemtilor pentru Brexit ar trebui sa ingrijoreze Marea Britanie

Faptul ca intreg procesul politic din jurul Brexitului nu are niciun ecou in mass media sau in discursul politic din Germania este un fapt care ar trebui sa ingrijoreze oficialii britanici, care se pare ca si-au pus sperantele in Angela Merkel pentru obtinerea unui acord dorit, scrie publicatia online Politico. continuă pe Adevărul

Neinteresul nemtilor pentru Brexit ar trebui sa ingrijoreze Marea Britanie

Faptul ca intreg procesul politic din jurul Brexitului nu are niciun ecou in mass media sau in discursul politic din Germania este un fapt care ar trebui sa ingrijoreze oficialii britanici, care se pare ca si-au pus sperantele in Angela Merkel pentru obtinerea unui acord dorit, scrie publicatia online Politico.

Declaratie comuna: Negocierile pentru Brexit trebuie sa mearga mai repede

Negocierile pentru Brexit ar trebui accelerate in lunile urmatoare, scrie o declaratie comuna a primului ministru britanic si a presedintelui Comisiei Europene, scrie BBCNews in pagina electronica.

Marea Britanie si UE convin accelerarea negocierilor pentru Brexit

Negocierile cu privire la Brexit este necesar sa se accelereze in lunile urmatoare, au convenit premierul britanic Theresa May si presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker in urma unei cine de lucru, relateaza DPA, conform News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )