Libnet.ro
UNICEF

21:15

Neinteresul nemtilor pentru Brexit ar trebui sa ingrijoreze Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Neinteresul nemtilor pentru Brexit ar trebui sa ingrijoreze Marea Britanie

Faptul ca intreg procesul politic din jurul Brexitului nu are niciun ecou in mass media sau in discursul politic din Germania este un fapt care ar trebui sa ingrijoreze oficialii britanici, care se pare ca si-au pus sperantele in Angela Merkel pentru obtinerea unui acord dorit, scrie publicatia online Politico. continuă pe Adevărul

Lipsa de interes a nemtilor pentru Brexit ar trebui sa ingrijoreze Marea Britanie

Faptul ca intreg procesul politic din jurul Brexitului nu are niciun ecou in mass media sau in discursul politic din Germania este un fapt care ar trebui sa ingrijoreze oficialii britanici, care se pare ca si-au pus sperantele in Angela Merkel pentru obtinerea unui acord dorit, scrie publicatia online Politico.

Declaratie comuna: Negocierile pentru Brexit trebuie sa mearga mai repede

Negocierile pentru Brexit ar trebui accelerate in lunile urmatoare, scrie o declaratie comuna a primului ministru britanic si a presedintelui Comisiei Europene, scrie BBCNews in pagina electronica.

Cod rosu de dezastru pentru Irlanda si Marea Britanie: Uraganul Ophelia va lovi coasta de vest a Europei

Stare de alerta in Europa! Marea Britanie si Irlanda se pregatesc de dezastru. Cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani va lovi luni coasta de vest a continentului. Meteorologii anunta rafale de.

Cod rosu de dezastru pentru Irlanda si Marea Britanie: Uraganul Ophelia va lovi coasta de vest a Europei (VIDEO)

Stare de alerta in Europa! Marea Britanie si Irlanda se pregatesc de dezastru. Cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani va lovi luni coasta de vest a continentului. Meteorologii anunta rafale de.

O romanca traieste un adevarat cosmar in Marea Britanie. Eu stiu ca sunt straina. Nu ma mai simt deloc in siguranta aici

Roxana Hu este o romanca, in varsta de39 de ani, casatorita cu un chinez, carelucreaza ca asistenta la Diana, Princess of Wales Hospital, in Marea Britanie. De cateva.

Ce se intampla cu toti romanii din Marea Britanie dupa iesirea ei din UE

Premierul britanic Theresa May a publicat o scrisoare deschisa adresata cetatenilor UE din Marea Britanie, asigurandu-i ca aceia care stau legal in aceasta tara vor putea ramane acolo si.

Furtuna Ophelia a provocat un fenomen natural ciudat. O cascada din Marea Britanie curge in sus. Cum este posibil

Rafalele puternice de vant aduse de furtuna Ophelia au provocat un fenomen natural mai putin obisnuit, inversand sensul de curgere al unei cascade din Marea Britanie, potrivit unui videoclip postat pe.

Seful serviciul de informatii din Marea Britanie avertizeaza ca noi atacuri teroriste sunt inevitabile: Teroristii au mai multa activitate si ne ataca mai rapid

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista, sustine directorul Andrew Parker. Seful serviciului britanic de informatii MI5 avertizeaza ca noi atacuri sunt.

FOTO Apus rosiatic in Romania, cer galben si soare sangeriu in Marea Britanie: legatura cu uraganul Ophelia

In Marea Britanie, Soarele a devenit sangeriu, iar cerul a capatat o nuanta galbuie. Imaginile postate pe retelele sociale au starnit nelipsitele comentarii apocaliptice, in timp ce uraganul Ophelia lovea Irlanda si vestul Marii Britanii. Duminica seara, in Romania, un fenomen asemanator s-a petrecut la apus, cand cerul a capatat nuante spectaculoase de mov si rosu.

Un fenomen neobisnuit a lovit Marea Britanie! Cum arata Soarele - VIDEO

Un fenomen ciudat a lovit Marea Britanie, in urma uraganului Ophelia. Uraganul aduce praf din Sahara. in plus, resturile de la incendiile forestiere din Portugalia si Spania au contribuit la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )