Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lira sterlina atinge cel mai ridicat curs din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lira sterlina atinge cel mai ridicat curs din ultimii patru ani

Moneda britanica, lira sterlina, a consemnat ieri, pe pietele externe, cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, raportat la dolar, dupa ce presedintele Federal Reserve Fed) din SUA, Janet Yellen, a semnalat ca banca centrala americana va mentine politica monetara acomodativa care a depreciat banconta verde. continuă pe Ziarul Bursa

Cursul BNR a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a sesiunii interbancare de miercuri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 1,16 bani, la 4,4762 lei/euro, reprezentand cel mai ridicat nivel din.

Forbes: Rapperul Puff Daddy, cel mai bogat artist din 2014

Rapperul Puff Daddy se afla pentru al patrulea an consecutiv pe primul loc in topul celor mai bogati artisti rap/ hip-hop din 2014, realizat de revista Forbes. Editorii revistei Forbes estimeaza ca artistul, pe.

Cel mai mare ORAS din lume va avea de cinci ori populatia Romaniei. in ce tara se va naste

Autoritatile chineze planuiesc sa realizeze un nou megalopolis, cu caracteristici nemaiintalnite pana acum - 100 de milioane de locuitori, o suprafata mai mare decat state ca Uruguay sau Senegal si o.

Faze Tari: Cel mai smecher locatar din Romania. Si-a construit balcon intr-un bloc fara balcoane; Vrei cazare pe viata in Vama Veche? Trebuie sa-ti tatuezi numele campingului; O fantezie erotica a bagat-o in spital. Ce i s-a intamplat unei tinere in timp

Sunt super-sobolani. Deratizatorii din Liverpool sunt in razboi cu sobolanii uriasi, hraniti cu fast-food. Specialistii in deratizare din Liverpool sustin ca sobolanii din oras ating dimensiunile unei pisici. Site-ul unde strainii doneaza bani pentru ca femeile sa isi puna implanturi de silicon. Pe site-ul MyFreeImplants. com strainii cu dare de mana doneaza bani pentru implanturile de silicon ale tinerelor nemultumite de felul in care arata.

Traian Basescu: Cel mai bun si experimentat candidat la prezidentiale ar fi Emil Boc

Presedintele Traian Basescu a vorbit miercuri, intr-un interviu televizat, despre posibilii candidati la alegerile prezidentiale din acest an, aratand ca Emil Boc ar fi cel mai bun candidat din partea dreptei.

In vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai.

O femeie din Atlanta detine recordul mondial pentru cel mai lung par: Are 17 metri si cantareste 20 kilograme (VIDEO)

Asha Mandela, o femeie in varsta de 47 ani din Atlanta, detine recordul mondial pentru cel mai lung par din lume, potrivit WashingtonPost. Mandela, al carei par are o lungime de 17 metri, nu s-a mai tuns de.

Estelle, mai PORNO ca niciodata! Artista lanseaza cel mai DEOCHEAT videoclip din cariera, pentru piesa Make Her Say (Beat It Up)!

Atitudinea timida si cumintica din videoclipul hitului American Boy este ISTORIE! In varsta de 34 de ani, cantareata britanica Estelle.

Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile preziden and tiale din toamna a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni a televiziunii Digi24.

Cel mai mare parc din Targoviste va avea un orasel al copiilor

Parcul Chindiei din Targoviste a fost pregatit pentru sezonul cald. Pe langa primenirile de rigoare vopsit banci, schimbat cosuri de gunoiu si stalpi de iluminat), autoritatile s-au gandit si la cei mici, pentru care vor sa construiasca un orasel numai al lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )