Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE inca un atac armat in Statele Unite, la mai putin de 24 de ore de la cel din Texas. Cel putin 9 morti si zeci de raniti (VIDEO)

B1 B1,
UPDATE inca un atac armat in Statele Unite, la mai putin de 24 de ore de la cel din Texas. Cel putin 9 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Cel putin noua persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un nou atac armat ce a avut loc in orasul Dayton, din statul american Ohio, transmite BBC. UPDATE 15:25: Bilantul persoanelor. continuă pe B1

inca un atac armat in Statele Unite, la mai putin de 24 de ore de la cel din Texas

Cel putin noua persoane au fost ucise si alte 16 au fost ranite intr-un nou atac armat ce a avut loc in orasul Dayton din statul american Ohio, transmite BBC. Potrivit primelor informatii, atacatorul ar fi.

Atac armat in Ohio: Cel putin 10 morti, inclusiv atacatorul

Noua persoane au fost ucise intr-un schimb de focuri in Dayton, Ohio nord-vestul Statelor Unite), a anuntat politia, in aceasta dimineata, transmit AFP, Reuters si EFE.

Atac armat in Ohio. Cel putin 10 morti

Zece persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise intr-un schimb de focuri in orasul Dayton, statul .

VIDEO Nou atac armat in SUA, la cateva ore dupa masacrul din Texas: Noua persoane au fost ucise si cateva ranite in Dayton. Atacatorul, impuscat mortal de politisti- UPDATE

Un atac armat a avut loc langa un bar, in orasul Dayton, din statul Ohio, noua persoane fiind ucise si alte cateva ranite, potrivit cotidianului Dayton Daily News. De asemenea, potrivit politiei, atacatorul a fost si el impuscat mortal. Incidentul s-a petrecut la cateva ore distanta de atacul din Texas, in urma caruia nu mai putin de 20 de persoane si-au pierdut viata.

Breaking News SUA. Al doilea atac armat in mai putin de 24 de ore

Cel putin noua persoane au murit in urma unui atac armat care a avut loc in Dayton - Ohio, acesta fi.

SUA: ATAC ARMAT la un centru comercial din El Paso. Zeci de persoane au fost UCISE, iar 3 suspecti au fost retinuti (VIDEO)

Incident armat in Texas! Mai multe focuri de arma au fost auzite intr-o zona comerciala din El Paso, a anuntat sambata politia locala, facand apel la populatie sa se tina la distanta.

Bursele mondiale intra pe rosu, in fata relansarii conflictului comercial dintre Statele Unite si China

Conflictul comercial chino-american, relansat fara niciun avertisment de catre Donald Trump, a aruncat pe rosu indicii bursieri iar valorile refugiu, precum aurul sau datoria germana, cunosc aprecieri importante, scrie AFP. UPDATE Crearea de locuri de munca in Statele Unite a incetinit sensibil in iulie, in timp ce rata somajului a ramas stabila la 3,7%, semn al unei incetiniri a celei mai mari economii mondiale.

UPDATE Statele Unite si Rusia anunta retragerea din tratatul nuclear INF

Statele Unite si Rusia au anuntat vineri, aproape concomitent, retragerea din tratatul de dezarmare nucleara INF, fiecare parte acuzand-o pe cealalta, scrie AFP.

Acte necesare vizei pentru Statele Unite. Ce taxa trebui sa platesti initial

Un cetatean al unei tari straine care doreste sa calatoreasca in Statele Unite ale Amercii are nevoie de viza, iar pentru a primi viza turistica B1B2businessturism) pentru SUA, trebuie sa urmeze anumiti pasi si sa respecte cu strictete instructiunile primite de la Ambasada. Procedura de obtinere a vizei temporare s-a mai simplificat, timpii de asteptare .

in aceeasi zi in care a iesit din acordul nuclear INF, Statele Unite impun noi sanctiuni Federatiei Ruse ce ii vizeaza finantele

Statele Unite a impus o a doua runda de sanctiuni asupra Rusiei pentru atacul cu neurotoxina Noviciok, din Marea Britanie, care l-a vizat pe fostul agent dublu rus Serghei Skripal in 2018, a precizat Departamentul de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )