Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lista actualizata a tarilor din Europa care au impus restrictii pentru romani

B1 B1,
Lista actualizata a tarilor din Europa care au impus restrictii pentru romani

Romanii se confrunta cu tot mai multe restrictii de calatorie din partea tot mai multe state europene, consecinta a numarului in crestere de infectari dupa relaxarea masurilor restrictive. Romania se. continuă pe B1

Coronavirus. Lista tarilor din Europa care au impus restrictii de calatorie pentru romani

Guvernul aactualizat, luni, lista tarilor verzi, adica cele din care romanii si alti cetateni pot sa vina in Romania fara nicio restrictie. Pe lista au fost incluse33 de astfel de.

Noua lista a tarilor din zona verde: daca le vizitezi, nu mai intri in izolare la intoarcere

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit lista actualizata a tarilor din zona verde. Daca vizitezi una dintre ele, nu mai esti nevoit sa intri in izolare sau carantina la.

Ministrul Costel Alexe: Suntem prima autoritate de mediu din Europa care va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa

Ministerul Mediului este prima autoritate de mediu din Europacare va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa, sustine Costel Alexe, ministrul Mediului. Investitia pentru modernizarea Retelei.

Tara din Europa care te trimite la inchisoare daca ai fost infectat cu noul virus si iesi din casa

Dupa relaxarea restrictiilor, multe tari, inclusiv Romania, s-au vazut confruntate cu o crestere a numarului de cazuri. Cumva, era de asteptat. Numai ca Guvernele pluseaza si vor sa-i.

MINISTRUL MEDIULUI: Suntem prima autoritate de mediu din Europa care va avea o retea de senzori pentru masurarea calitatii aerului

Costel Alexe a afirmat ca Romania va avea o retea de senzori pentru masurarea calitatii aerului, iar investitia totala pentru modernizarea retelei este de 3,17 milioane euro.

10 tari au impus restrictii de calatorie romanilor

Zece tari europene, dintre care noua din UE, au impus restrictii de calatorie pentru intrarea pe teritoriul lor a cetatenilor romani din cauza numarului in crestere de infectari cu coronavirus de la noi. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, aceste tari sunt: Austria, Finlanda, Irlanda, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia, Slovenia si Marea Britanie. , conform g4media. ro.

inca o tara interzice accesul romanilor, din 13 iulie. Lista completa a statelor care au impus restrictii

Ministerul afacerilor Externe a anuntat, vineri seara, ca Lituania interzice accesul cetatenilor romani, din 13 iulie. Masura vine in contextul in care situatia epidemiologica din Romania s-a inrautatit in ultima saptamana.

Marea Britanie a impus restrictii pentru 20 de oficiali rusi pentru incalcarea drepturilor omului

Marea Britanie a impus restrictii pentru peste 20 de oficiali rusi, pe care ii banuieste de implicarea in uciderea avocatului Serghei Magnitki, pe fondul unor relatii tot mai reci intre cele doua tari si a ceea ce Londra considera acte destabilizatoare din partea Moscovei, transmite Radio Europa Libera.

Marea Britanie a impus restrictii pentru 20 de oficiali rusi acuzati de incalcarea drepturilor omului

Marea Britanie a impus restrictii pentru peste 20 de oficiali rusi, pe care ii banuieste de implicarea in uciderea avocatului Serghei Magnitki, pe fondul unor relatii tot mai reci intre cele doua tari si a ceea ce Londra considera acte destabilizatoare din partea Moscovei, transmite Radio Europa Libera.

CORONAVIRUS |Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari: Republica Moldova, afectata

Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari, inclusiv Republica Moldova, din cauza numarului crescut de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Asfel ca, cetatenii care au tranzitat cele 13.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )