Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista bunurilor furate din casa senatorului Niculae Badalau s-a marit. Pe ce au mai pus mana hotii

Antena3 Antena3,
Lista bunurilor furate din casa senatorului Niculae Badalau s-a marit. Pe ce au mai pus mana hotii

Antena 3 are lista completa a bunurilor furate din casa senatorului PSD Niculae Badalau. Hotii i-au luat acestui 500 de euro si 1. 500 de lei din borseta, 16 ceasuri, un pistol Beretta si un incarcator cu. continuă pe Antena3

Pistolul furat din locuinta senatorului Niculae Badalau este cautat in toata tara

Politistii din Giurgiu pregatesc audieri maraton in cazul jafului din casa lui Nicolae Badalau. in fata lor ar putea veni chiar suspectii in acest caz. Anchetatorii spun ca jaful din casa senatorului a durat.

Politistii sunt in alerta! Arma senatorului Niculae Badalau a fost data in consemn

Locuinta din Giurgiu a senatorului Niculae Badalau a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, de hoti. Hotii au furat arma senatorului, iar politistii au dat-oin consemn. Nicolae.

Locuinta senatorului Niculae Badalau, sparta de hoti: Eram toti acasa, dormeam

Locuinta din Giurgiu a senatorului Niculae Badalau a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, de hoti. Eram toti acasa, dormeam. Nu i-am prins, a spus Badalau. A fost sparta.

Locuinta din Giurgiu a senatorului Niculae Badalau, sparta de hoti in timp ce toata familia dormea

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat pentru agentia de presa Mediafax ca locuinta lui din Giurgiu a fost sparta in noaptea de vineri spre sambata.

La spargerea data n casa senatorului PSD Badalau a fost furata si o arma

La spargerea data in casa senatorului PSD Niculae Badalau a fost furata si o arma, care este data in cautare catre politistii din toata tara, au declarat, pentru Mediafax surse apropiate anchetei, care spun si ca echipajele de politie se intorc la casa senatorului pentru noi cercetari.

Nora senatorului Badalau da din casa. Claudia povesteste ce s-a intamplat in noaptea jafului

Nora baronului PSD Nicolae Badalau, cantareata Claudia Patrascanu, a facut noui precizari despre jaful din casa senatorului. Claudia nu era acasa in noaptea fatidica, dar spune ca a doua zi dimineata.

Casa senatorului PSD Niculae Badalau, sparta de hoti

Seful IPJ Giurgiu, Catalin Georgescu, a declarat, astazi, pentru Agerpres, ca dimineata a fost inregistrata o sesizare la Politie cu privire la faptul ca locuinta din orasul Bolintin Vale, judetul Giurgiu, a senatorului PSD Niculae Badalau, a fost sparta de hoti.

Radu Banciu: Casa senatorului Ficatel a fost pradata de hoti. Probabil oameni seriosi, care s-au dus si ei sa ia de unde era prea mult... (VIDEO)

Locuinta senatorului PSD Niculae Badalau din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost pradata vineri noapte de hoti. Informatia a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea.

Carmen Dan trimite OFITERII CRIMINALISTI sa rezolve cazul jafului baronului PSD de Giurgiu, Niculae Badalau (VIDEO)

Carmen Dan vrea o a ancheta complexa in cazul spragerii locuintei din Bolintin Vale a senatorului PSD Niculae Badalau, in noaptea de vineri spre sambata. Ministrul de Interne a cerut suplimentarea numarul d.

Niculae Badalau a fost jefuit: Casa presedintelui PSD Giurgiu a fost pradata de hoti

Locuinta lui Niculae Badalau din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost pradata vineri noapte de catre hoti, afirma surse judiciare. Informatia a fost confirmata de Badalau pentru Libertatea, dar acesta nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2015 seconds )