Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu: Casa senatorului Ficatel a fost pradata de hoti. Probabil oameni seriosi, care s-au dus si ei sa ia de unde era prea mult... (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Casa senatorului Ficatel a fost pradata de hoti. Probabil oameni seriosi, care s-au dus si ei sa ia de unde era prea mult... (VIDEO)

Locuinta senatorului PSD Niculae Badalau din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost pradata vineri noapte de hoti. Informatia a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea. continuă pe B1

Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogosi. Totusi, sarbatorile astea sunt complicate pentru el, incepand cu Black Friday si terminand cu Sfantul Ion (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a venit in Parlament cu doua valize: una plina cu gogosi, iar cealalta cu mai multe dosare cu pagini.

La spargerea data n casa senatorului PSD Badalau a fost furata si o arma

La spargerea data in casa senatorului PSD Niculae Badalau a fost furata si o arma, care este data in cautare catre politistii din toata tara, au declarat, pentru Mediafax surse apropiate anchetei, care spun si ca echipajele de politie se intorc la casa senatorului pentru noi cercetari.

Niculae Badalau a fost jefuit: Casa presedintelui PSD Giurgiu a fost pradata de hoti

Locuinta lui Niculae Badalau din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost pradata vineri noapte de catre hoti, afirma surse judiciare. Informatia a fost confirmata de Badalau pentru Libertatea, dar acesta nu a.

UPDATE La spargerea data n casa lui Badalau a fost furata si o arma. Senatorul PSD a fost amendat cu 5.000 de lei si a ramas fara permisul de port arma

La spargerea data in casa senatorului PSD Niculae Badalau a fost furata si o arma, care este data in cautare catre politistii din toata tara, au declarat, pentru Mediafax surse apropiate anchetei, care spun si ca echipajele de politie se intorc la casa senatorului pentru noi cercetari. 13 Niculae Badalau a fost amendat cu suma de 5. 000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si i-a fost anulat permisul de port arma, el avand dreptul sa solicite din nou acest drept abia peste cinci ani.

Casa senatorului PSD Niculae Badalau, sparta de hoti

Seful IPJ Giurgiu, Catalin Georgescu, a declarat, astazi, pentru Agerpres, ca dimineata a fost inregistrata o sesizare la Politie cu privire la faptul ca locuinta din orasul Bolintin Vale, judetul Giurgiu, a senatorului PSD Niculae Badalau, a fost sparta de hoti.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )