Libnet.ro
UNICEF

19:30

Lista candidatilor la alegerile europarlamentare. PSD scoate iepurele surpriza din joben

Playtech Playtech,
Lista candidatilor la alegerile europarlamentare. PSD scoate iepurele surpriza din joben

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, lista candidatilor la alegerile europarlamentare. Printre persoanele care se numara pe lista pentru Parlamentul European se afla, printre altii, un jurnalist, un pastor greco-catolic si mai multi actuali europarlamentari si membri ai Guvernului. in cadrul sedintei de luni a PSD, Liviu Dragnea a avut discutii separate cu mai [] . continuă pe Playtech

SONDAJ INSCOP DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE PSD si PNL, pe primul loc in intentia de vot a alegatorilor

PSD si PNL sunt la egalitate in privinta intentiei de vot pentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc in 26 mai 2019, potrivit celui mai recent sondaj national realizat de INSCOP Research.

FOTO Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu la sedinta conducerii PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu luni la sedinta PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Aceasta este prima aparitie publica a sa dupa problemele pe care le-a avut cu coloana si pentru care a fost spitalizat.

Cine este Chris Terhes, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Chris Terhes este unul dintre numele-surpriza de pe lista PSD pentru europarlamentare. Preot greco-catolic,Chris Terhes esteliderul Romanian Community Coalition, cea mai larga coalitie a romani.

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Gabriel Oprea va deschide lista candidatilor UNPR din luna mai

Lista candidatilor UNPR la alegerile pentru Parlamentul European va fi deschisa de presedintele formatiunii politice, Gabriel Oprea.

Orban anunta ca va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului daca PSD pierde alegerile europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri la Bacau ca va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului daca PSD va pierde alegerile europarlamentare si exista sanse pentrua obtine voturi din afara opozitiei.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Fiecare filiala PNL va avea obiectiv procentual si numeric

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Bacau, in cadrul unei conferinte de presa, ca va purta discutii cu fiecare presedinte a filialelor judetene PNL pentru a stabili obiectivele pentru alegerile europarlamentare.

Gabriel Oprea deschide lista UNPR la europarlamentare. Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, printre candidati

Lista candidatilor UNPR la alegerile pentru Parlamentul European va fi deschisa de presedintele formatiunii politice, Gabriel Oprea.

Cine este Tudor Ciuhodaru, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Tudor Ciuhodaru este una dintre surprizele PSD pentru lista alegerilor europarlamentare. Tudor Ciuhodaru, medic de profesie, si-a inceput cariera politica in 2008, la Iasi, iar pana in acel an a fost sef serv.

DACIAN CIOLOS, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Am sa fiu pe lista cu cei mai cinstiti candidati

Dacian Ciolos a afirmat, ieri, la Cluj, ca Alianta 2020 USR-Plus se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European cu cei mai competenti si mai cinstiti candidati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )