Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale din 2019: cine a fost admis sa concureze pentru Cotroceni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lista candidatilor la alegerile prezidentiale din 2019: cine a fost admis sa concureze pentru Cotroceni

Zece persoane au ramas pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale din 2019. Sase au fost validati deja de Biroul Electoral Central, iar alti patru trebuie sa astepte anuntul oficial, noteaza Digi24. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Cine vrea sa fie presedinte

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Duminica, 22 septembrie, a expirat termenul limita pentru depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale. Iar testul cel.

Ion Cristoiu, despre alegerile prezidentiale: Proiectul lui Iohannis este unul singur: sa nu mai fie PSD la conducere; Dancila are un proiect penibil

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre alegerile prezidentiale din acest an. Jurnalistul a spus ca, din punctul lui de vedere, niciunul dintre candidatii la prezidentiale nu are un proiect de tara bine.

CCR: BEC trebuie sa inregistreze candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei a dispus inregistrarea de catre Biroul Electoral Central BEC) a candidaturii omului de afaceri Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din noiembrie, noteaza Agerpres.

Decizia CCR rastoarna situatia. Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale: Nu pot sa nu remarc faptul ca, in ultimul timp, BEC tinde sa actioneze ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie

Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale din noiembrie, a decis Curtea Constitutionala a Romaniei cu unanimitate de voturi. Forul suprem a admis contestatia formulata impotriva.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central anunta, intr-un comunicat remis News. ro, ca a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura in alegerile prezidentiale: Ponta si Tariceanu nu l-au insotit la BEC

Mircea Diaconu, candidat independent cu sprijinul ALDE si Pro Romania, si-a depus sambata liste de semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Acesta s-a prezentat la sediul.

Mircea Diaconu a depus 400.000 de semnaturi la candidatura pentru alegerile prezidentiale: E ridicol sa vii cu doua milioane

Candidatul independent Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si PRO Romania, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Kelemen Hunor, pe trotineta la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale: Nu politicienii trebuie sa se ocupe de fericirea oamenilor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. Kelemen Hunor a venit la sediul BEC pe o trotineta electrica si a spus ca sustine proiectele impotriva poluarii.

Kelemen Hunor (UDMR), despre alegerile prezidentiale: Ar fi un tur doi minunat: eu si Toader. Ceva ce n-a avut Romania de 30 de ani

Kelemen Hunor, liderul UDMR, considera ca o confruntare intre el si Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, ar fi un tur doi minunat, ceva ce n-a avut Romania de 30 de.

Lista celor zece candidati la alegerile prezidentiale: Cine este OFICIAL in cursa electorala, cine asteapta inca decizia BEC si cine nu mai candideaza(GALERIE FOTO)

S-a incheiat oficial inscrierea in cursa pentru alegerile prezidentiale. Biroul Electoral Central a validat pana acum, inregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu, Kelemen Hunor,.

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )