Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Cine vrea sa fie presedinte

Antena3 Antena3,
Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Cine vrea sa fie presedinte

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Duminica, 22 septembrie, a expirat termenul limita pentru depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale. Iar testul cel. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale .

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale din 2019: cine a fost admis sa concureze pentru Cotroceni

Zece persoane au ramas pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale din 2019. Sase au fost validati deja de Biroul Electoral Central, iar alti patru trebuie sa astepte anuntul oficial, noteaza Digi24. ro.

Lista celor zece candidati la alegerile prezidentiale: Cine este OFICIAL in cursa electorala, cine asteapta inca decizia BEC si cine nu mai candideaza(GALERIE FOTO)

S-a incheiat oficial inscrierea in cursa pentru alegerile prezidentiale. Biroul Electoral Central a validat pana acum, inregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu, Kelemen Hunor,.

Ion Cristoiu, despre alegerile prezidentiale: Proiectul lui Iohannis este unul singur: sa nu mai fie PSD la conducere; Dancila are un proiect penibil

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre alegerile prezidentiale din acest an. Jurnalistul a spus ca, din punctul lui de vedere, niciunul dintre candidatii la prezidentiale nu are un proiect de tara bine.

CCR: BEC trebuie sa inregistreze candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei a dispus inregistrarea de catre Biroul Electoral Central BEC) a candidaturii omului de afaceri Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din noiembrie, noteaza Agerpres.

Decizia CCR rastoarna situatia. Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale: Nu pot sa nu remarc faptul ca, in ultimul timp, BEC tinde sa actioneze ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie

Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale din noiembrie, a decis Curtea Constitutionala a Romaniei cu unanimitate de voturi. Forul suprem a admis contestatia formulata impotriva.

Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale. CCR i-a dat unda verde

Omul de afaceri Viorel Catarama va putea candida la alegerile prezidentiale, dupa ce a castigat la Curtea Constitutionala impotriva Biroului Electoral Central care i-a respins dosarul invocand nereguli legate de semnaturile depuse la dosar.

Pandele nu mai candideaza la alegerile prezidentiale de dragul sotiei Firea: Am strans259.950 de semnaturi, dar nu pot sa-i fac un rau lui Gabi prin deciziile mele

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, a anuntat, pe Facebook, ca a strans cele 200. 000 de semnaturi pentru alegerile prezidentiale, insa nu mai candideaza. Motivul: ar pune-o intr-o situatie intraga pe sotia sa, Gabriela Firea, care, din postura de membru PSD, e obligata sa o sustine pe Viorica Dancila. Cand am anuntat intentia de a candida, Gabi nu mai era in conducerea PSD. Fusese eliminata din CEx si BPN, explica Pandele.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar social-democrat, Catalin Ivan, si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, el afirmand la intrarea in sediul BEC ca acest demers inseamna o oportunitate de a face cunoscut proiectul politic in care s-a angrenat, Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala, si care se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale: A depus la BEC peste 235.000 de semnaturi

Fostul europarlamentar social-democrat Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Ivan a precizat ca a depus la BEC 235. 119 de semnaturi si ca Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala din partea caruia candideaza se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )