Libnet.ro
UNICEF

15:01

Lista celor mai noi minuni ale lumii. Colosseumul din Roma se afla printre ele

Adevărul Adevărul,
Lista celor mai noi minuni ale lumii. Colosseumul din Roma se afla printre ele

Cele mai frumoase minuni arhitectonice din Antichitate sunt deja in cartile de istorie. in urma cu aproape 20 de ani, mai multi oameni de stiinta si cercetatori au stabilit alte edificii drept minuni ale lumii noi. continuă pe Adevărul

Sondaj Gallup: Romania este in topul celor mai religioase tari ale lumii

Romania ar fi in topul celor mai religioase tari ale lumii, releva un sondaj realizat de Gallup International la sfarsitul anului 2016.

Topul celor mai mari tranzactii cu spatii de birouri din Bucuresti in prima jumatate a acestui an: peste 10.000 de angajati in noile spatii ocupate

O suprafata ce totalizeaza peste 100. 000 mp de birouri a fost tranzactionata in primele sase luni ale acestui an in Capitala, arata o analiza a companiei de consultanta Jones Lang LaSalle JLL), care a monitorizat activitatea din piata a celor mai mari.

Ce loc ocupa Romania in clasamentul celor mai fericite tari de pe Pamant. Vezi care e statul in care locuiesc cei mai fericiti oameni din lume

Romania a urcat 14 locuri in clasamentul celor mai fericite tari de pe Pamant. Tara noastra a ajuns in acest an pe pozitia 57, fata de locul 71, pe care il ocupa anul.

Municipalitatea vrea sa solicite Guvernului transmiterea in subordine a mai multor terenuri ale statului

Primaria Capitalei vrea sa solicite Guvernului emiterea unor hotarari prin care sa transmita in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) atat cladirea Romexpo si Blocul Rosenthal, cat si mai multe terenuri ale Societatii Romane de Televiziune sau Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, pentru organizarea de activitati culturale, sportive si educative sau pentru alte proiecte ale municipalitatii, precum si pentru construirea unui centru multifunctional si a Spitalului Metropolitan, conform unor proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi a sedintei CGMB.

Topul celor mai fiabile modele de masini fabricate in ultimii 3 ani. Dacia Sandero este pe locul 22

Un nou studiu realizat de JD Power ne arata care sunt cele mai bune modele de masini fabricate in ultimii trei ani 2014-2016), din punct de vedere al numarului de defectiuni aparute. Marcile japoneze nu mai sunt in varful clasamentului au fost.

Topul celor mai doriti angajatori din 2017. Atmosfera de la locul de munca si pachetele salariale atractive, cele mai importante in ochii angajatilor

Oracle, Microsoft, IBM, Continental si Google sunt companiile la care si-ar dori sa lucreze cei mai multi dintre romani. Pachetele salariale atractive, stabilitatea locului de munca si posibilitatea de a avansa rapid in cariera sunt cateva dintre motivele pentru care cele cinci multinationale se plaseaza pe primele pozitii intr-un clasament facut de Catalyst Solutions, organizator al targului pentru absolventi Angajatori de Top.

KPMG: Romania a urcat 32 de pozitii, pe locul 49, intr-un top al celor mai bine pregatite tari pentru schimbare

Romania a urcat 32 de pozitii, pe locul 49, intr-un top care masoara capacitatea de a face si a se adapta la schimbari realizat de compania de consultata KPMG, inregistrand unele dintre cele mai mari progrese in randul a 136 de state.

A fost descoperita o vulnerabilitate a Facebook. Un tanar de 18 ani a spart mai multe conturi ale unor necunoscuti. Atentie! Ti se poate intampla si tie

Un tanar de 18 sustine ca a spart mai multe conturi de Facebook ale unor necunoscuti, speculand o vulnerabilitate a retelei sociale. intr-un articol publicat de Medium, James Martindale i-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )