Libnet.ro
UNICEF

15:31

Lista celor mai periculoase drumuri din Hunedoara: 26 de tronsoane rutiere vor fi inchise pana in martie 2016

Adevărul Adevărul,
Lista celor mai periculoase drumuri din Hunedoara: 26 de tronsoane rutiere vor fi inchise pana in martie 2016

Aproape 30 de tronsoane de drum judetean vor fi inchise temporar, pana in martie 2016, potrivit Consiliului Judetean Hunedoara. Drumurile sunt considerate periculoase ori nesigure pentru soferi in vreme de iarna. continuă pe Adevărul

Topul celor mai periculoase 15 tari pentru turisti in 2016

In contextul amenintarilor teroriste si a valului de imigranti, International SOS a publicat o harta care prezinta gradul de risc pentru turisti in fiecare tara de pe glob. Cele mai periculoase tari, care nu le sunt recomandate celor care pleaca in vacanta, sunt cele din Orientul Mijlociu si din Africa.

Studiu. Romanii, in topul celor mai slabi soferi din Europa

Un studiu realizat de o companie financiara, specializata in administrarea de flote auto, arata ca romanii sunt pe locul trei in topul celor mai slabi conducatori auto din Europa.

Cautari pe Google: Topul celor mai populare emisiuni din 2015

Clasamentul celor mai populare productii de televiziune, in functie de cautarile pe Google, este dominat de reality-show-uri, primele trei pozitii in top fiind ocupate de emisiuni marca Pro TV.

VIDEO. Star Wars: Trezirea Fortei, pe lista American Film Institute dedicata celor mai bune 10 filme ale anului

Lungmetrajul Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, care va fi lansat pe plan mondial in aceasta saptamana, a fost inclus pe lista celor mai bune filme ale anului 2015, care a fost publicata, miercuri, de American Film Institute AFI).

Business Report: Primul dezvoltator imobiliar din Romania care isi rascumpara proprietatile predate la banca; Asiguratii Astra produc daune de 2,5 milioane euro pe luna in strainatate; Topul celor mai bune malluri din Romania

A cedat primul roman cu avere mare: A platit Fiscului 2,5 milioane lei impozit pe venituri nedeclarate!ANAF a incasat 2,5 milioane lei de la o. Consumul individual efectiv al romanilor: o comparatie cu tarile UE, dincolo de PIB pe locuitor. Romania a ajuns in 2014 la 57% din nivelul.

inca un an bun pentru cinematrografie: cele mai anticipate filme din 2016

Am hotarat deja ca anul 2015 a fost unul excelent pentru filme, iar asta in conditiile in care Star Wars nu a fost inca lansat. Nici urmatorul an nu pare ca se va lasa mai prejos, iar lista cu cele mai anticipate filme din 2016 pe care am pregatit-o va va confirma asta. Cele mai [].

PREMIERA Dupa 20 de ani, All I Want for Christmas is You nu mai este pe primul loc in topul celor mai ascultate melodii de sarbatori. Noul clasament

All I Want for Christmas is You, lansat de cantareata americana Mariah Carey in anul 1994, a fost detronat in topul celor mai ascultate piese de sarbatori, potrivit PlayNetwork, companie ce realizeaza lista melodiilor specifice iernii pentru peste 400 de branduri internationale.

Ororile sexuale ale celor mai desfranati voievozi romani. Stefan Voda, ucis in timpul unui desfrau, Iancu Voda Sasu le rusina pe giupanese

Cronicarii din secolele trecute au oferit numeroase relatari despre vietile intime ale domnitorilor din secolele trecute. Unii dintre voievozi si membri ai familiilor acestora erau recunoscuti pentru desfraurile lor.

Cele mai periculoase tendinte de infrumusetare in anul 2015: par ars cu flacara, machiaj cu creioane colorate si buze umflate

Anul 2015 a adus multe tendinte extravagante si chiar periculoase in materie de frumusete si machiaj. Printre cele mai ciudate metode de infrumusetare pe care le-au pus in aplicare femeile se numara curbarea genelor cu un bat fierbinte, arsurile cu model si eliminarea varfurilor despicate cu ajutorul focului.

VIDEO Cum descrie o persoana oarba peisajul sarbatorilor de iarna. Raspunsurile date de un orb celor mai curioase intrebari despre viata sa

Tommy Edison este un critic de film orb din nastere, care detine canalul de youtube TommyEdisonXP, unde publica lunar cate un episod din show-ul despre viata lui, in cadrul caruia raspunde, cu umorul sau caracteristic, intrebarilor puse de utilizatorii retelelor de socializare, in incercarea sa de a ne da o mai buna intelegere felului in care traiesc oamenii lipsitii de simtul vazului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )