Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lista celor mai recente atacuri teroriste din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lista celor mai recente atacuri teroriste din Europa

Atentatele de marti de la Bruxelles se adauga pe o lista din ce in ce mai lunga a atacurilor teroriste care au avut loc de-a lungul ultimilor 15 ani in Europa. Cititi in continuare care au fost acestea. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Terorismul este una dintre principalele amenintari la adresa sigurantei cetateanului. Se duc campanii de combatere a terorismului, precum si campanii de constientizare a pericolului pe care il prezinta. Se iau masuri sporite de siguranta, uneori cetatenii cedand din drepturile lor de dragul protejarii impotriva inamicului invizibil si imprevizibil.

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

VIDEO Imagini cu operatiunea de capturare a lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa

Postul francez de televiziune iTELE a dat publicitatii imagini care surprind capturarea lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa si suspectul numarul 1 in atentatele teroriste de la Paris, vinerea trecuta, in urma unui raid al politiei belgiene in cartierul bruxellez Molenbeek.

Romania, pe locul 5 in topul celor mai dinamice 5.000 companii din Europa

Romania ocupa locul cinci in topul celor mai dinamice 5. 000 de companii din Europa realizat de publicatia americana Inc. , piata locala fiind prezenta in clasament cu 333 de companii din diferite domenii, precum telecomunicatii, retail, media, logistica si transporturi, servicii IT sau publicitate, transmite Mediafax.

Atacurile teroriste din Bruxelles sfasie constructia deja subreda a ceea ce mai poate fi numita Uniunea Europeana

Atacurile teroriste din 22 martie de la Bruxelles au venit intr-un moment in care Uniunea Europeana inca nu isi revenise prea bine dupa atacurile din noiembrie 2015 de la Paris unde au murit 130 de oameni si se zbate din greu sa rezolve criza.

Patru romani, printre care un minor, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Patru romani, printre care un copil, au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles.

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului.

Atacurile teroriste din Paris: ADN-ul lui Laachraoui, ultimul presupus complice identificat, a fost gasit pe explozibili

ADN-ul lui Najim Laachraoui, cel din urma presupus compluce identificat in cadrul anchetei asupra atacurilor teroriste din Paris din 13 noiembrie 2015, a fost gasit asupra materialului exploziv utilizat in atacurile in care si-au pierdut viata 130 de persoane, a declarat luni pentru AFP o sursa apropiata anchetei franceze.

Atentate la Bruxelles: Bursele din Europa sunt in picaj

Bursele din Europa au inregistrat un recul, marti dimineata, in contextul exploziilor care au avut loc in Bruxelles, Belgia, pe aeroportul Zaventem si in statia de metrou.

Complicii lui Abdeslam ar putea sa incerce sa fuga din Europa, avertizeaza Interoplul

Interpolul a anuntat sambata ca a avertizat statele membre sa fie extrem de vigilente la controalele la frontiere, deoarece arestarea lui Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, i-ar putea incuraja pe complicii sai sa fuga din Europa, relateaza Reuters online.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )