Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Terorismul este una dintre principalele amenintari la adresa sigurantei cetateanului. Se duc campanii de combatere a terorismului, precum si campanii de constientizare a pericolului pe care il prezinta. Se iau masuri sporite de siguranta, uneori cetatenii cedand din drepturile lor de dragul protejarii impotriva inamicului invizibil si imprevizibil. continuă pe Adevărul

Lista celor mai recente atacuri teroriste din Europa

Atentatele de marti de la Bruxelles se adauga pe o lista din ce in ce mai lunga a atacurilor teroriste care au avut loc de-a lungul ultimilor 15 ani in Europa. Cititi in continuare care au fost acestea.

Romania, pe locul 5 in topul celor mai dinamice 5.000 companii din Europa

Romania ocupa locul cinci in topul celor mai dinamice 5. 000 de companii din Europa realizat de publicatia americana Inc. , piata locala fiind prezenta in clasament cu 333 de companii din diferite domenii, precum telecomunicatii, retail, media, logistica si transporturi, servicii IT sau publicitate, transmite Mediafax.

Patru universitati din Romania, in topul celor mai tari institutii de invatamant superior din lume

Patru universitati romanesti se gasesc si anul acesta in topul international Quacquarelli Symbols QS) University Rankings. Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500 QS University Rankings,.

Romania, pe locul cinci in topul celor mai dinamice 5.000 de companii din lume

Romania ocupa locul cinci in topul celor mai dinamice 5. 000 de companii din Europa realizat de publicatia americana Inc. , piata locala fiind prezenta in clasament cu 333 de companii din diferite.

Explozii la Bruxelles. Anonymous avertizeaza: ISIS a pregatit mai multe atacuri. LISTA locurilor vizate

Hackerii de la Anonymous anunta ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume. Lista cu locurile vizate de islamisti, potrivit Anonymous: - Evenimentele de la Paris - Wrestling.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )