Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lista completa a persoanelor care se pot vaccina in etapa a II-a. Toate categoriile profesionale adaugate de Guvern

B1 B1,
Lista completa a persoanelor care se pot vaccina in etapa a II-a. Toate categoriile profesionale adaugate de Guvern

Executivul a aprobat miercuri, in sedinta de Guvern o serie de noi categorii de persoane care intra in cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinate anti-COVID. Mai mult decat atat, in cursul zilei de miercuri,. continuă pe B1

DOCUMENT Lista completa a persoanelor care se pot vaccina impotriva COVID in etapa a doua Se vor putea vaccina in Romania si cetatenii europeni si strainii cu sedere legala

Cetatenii europeni si strainii cu sedere legala in Romania se vor putea vaccina impotriva COVID in tara noastra. Prevederea este inclusa intr-o hotarare prin care guvernul a extins si categoriile de persoane si de angajati din domenii considerate esentiale care vor fi cuprinse in etapa a doua de vaccinare. De asemenea, anumite categorii vor avea prioritate odata cu inceperea etapei a treia de vaccinare, care vizeaza populatia generala.

Israel: Femeile insarcinate, incluse pe lista persoanelor care au prioritate la vaccinarea anti-COVID-19

Autoritatile israeline au adaugat femeile insarcinate pe lista persoanelorcare au acces prioritar la vaccinarea impotriva COVID-19. Hotararea a fost luata dupa ce tara s-a confruntat cu un valde gr.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea la serviciu a persoanelor care deservesc activitati esentiale: E si aceasta posibilitate, dar resursa umana e limitata. Cei vulnerabili au prioritate (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca este posibil ca unele persoane, cele care deservesc activitati esentiale, sa fie vacciante la locul de mu.

Raluca Turcan: Pregatim campania nationala de evaluare a ajutoarelor sociale. Vom gasi solutii pentru cresterea gradului de ocupare in randul beneficiarilor care pot munci

Raluca Turcan a anuntat ca Ministerul Muncii pregateste campania nationala de evaluare a ajutoarelor sociale, care va incepe in curand in toata tara. intr-un mesaj publicat pe Facebook, ministrul.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )