Libnet.ro
UNICEF

10:15

Lista criteriilor cerute lui Lazar privind numirea in functie, publicata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lista criteriilor cerute lui Lazar privind numirea in functie, publicata

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitie, pentru procedura de numire a procurorului general in 2016, atunci cand Augustin Lazar a fost numit in aceasta functie. continuă pe Ziarul Bursa

Lista documentelor cerute lui Lazar pentru candidatura din 2016, publicata

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitie, pentru procedura de numire a procurorului general in 2016, atunci cand Augustin Lazar a fost numit in aceasta functie.

Toader a publicat documentele privind numirea lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a publicat, miercuri, documentele referitoare la numirea procurorului general, Augustin Lazar, care includ anuntul de recrutare, candidatii, selectia, numirea in functie si probleme identificate in dosarul de candidatura. Acesta solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa confirme sau sa infirme cu date si fapte aspectele identificate in evaluarea documentelor din copia dupa dosarul care a stat la baza numirii domnului Augustin Lazar in functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Tudorel Toader a publicat documentele privind numirea lui Augustin Lazar. Neregulile gasite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat pe site-ul Ministerului Justitiei mai multe precizari legate de numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei. Respectivul comunicat vine in conditiile in care Toader a declansat.

Parchetul General a publicat criteriile din 2016 privind numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general

Parchetul General PG) a publicat, sambata, criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitiei pentru desfasurarea procedurii care a stat la baza numirii in anul 2016 a lui Augustin Lazar in functia de procurorul general,.

Tudorel Toader a ocolit publicarea documentelor privind numirea lui Augustin Lazar, dar se lauda ca le-a trimis la CSM

Tudorel Toader nu a publicat rezolutia de clasare a dosarului presedintelui Iohannis despre care a sustinut ca s-ar afla in mapa de candidat a lui Augustin Lazar, desi amenintase cu acest lucru in urma cu o saptamana. in schimb, a anuntat ca a trimis la CSM dosarul existent la Ministerul Justitiei, in forma si in ordinea identificata, impreuna cu fisa de registratura cu documentele intrate, arata ministrul pe site-ul Ministerului Justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )