Libnet.ro
UNICEF

11:46

Lista documentelor cerute lui Lazar pentru candidatura din 2016, publicata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lista documentelor cerute lui Lazar pentru candidatura din 2016, publicata

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitie, pentru procedura de numire a procurorului general in 2016, atunci cand Augustin Lazar a fost numit in aceasta functie. continuă pe Ziarul Bursa

Lista criteriilor cerute lui Lazar privind numirea in functie, publicata

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitie, pentru procedura de numire a procurorului general in 2016, atunci cand Augustin Lazar a fost numit in aceasta functie.

SUA pune capat beneficiilor comerciale pentru Mauritania din cauza practicilor de munca fortata

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa puna capat avantajelor comerciale pentru Mauritania din 1 ianuarie, pentru ca aceasta tara nu a facut progrese suficiente in ceea ce priveste incetarea practicilor de munca fortata, a declarat vineri biroul Reprezentantilor Comerciali din SUA USTR) conform Reuters.

Creditele neperformante si Brexitul, principalele riscuri pentru bancile din zona euro

Creditele neperformante, atacurile cibernetice si Brexitul sunt printre cele mai mari riscuri pentru bancile din zona euro in 2019, se arata intr-un raport privind evaluarea riscurilor, prezentat ieri de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

Be EU. Produse mai proaste pentru pietele din est. Diferentele apar in cadrul compozitiei

Recent, Parlamentul European a adoptat un raport cu privire la drublul standard din Uniunea Europeana. in acest document, europarlamentarii subliniaza faptul ca rezultatele numeroaselor verificari si studi.

SOC in lumea mondena: Fuego a ajuns la BISERICA! Regrete enorme pentru FANI! Din pacate...(FOTO)

Celebrul cantaret Fuego si-a surprins din nou fanii virtuali cu un mesaj postat pe Facebook. Artistul a postat si o fotografie in care apare in curtea unei biserici. Prin diverse ferestre ale sufletului.

Un CELEBRU manelist a fost condamnat pentru UCIDERE din culpa (FOTO)

Manelistul Ionut Daniel Teasa, cunoscut ca Dany Chinezu, a fost condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Acesta este vinovat de uciderea unei.

Primii pasi concreti pentru metroul din Cluj, ntre Floresti si Apahida / Emil Boc: n urmatoarele zile se va lansa anuntul pentru licitatia studiului de prefezabilitate

Primarul Emil Boc a declarat joi, la inceputul sedintei de Consiliu Local, ca in urmatoarele zile se va lansa anuntul pentru licitatia privind studiul de prefezabilitate al viitorului metrou de la Cluj-Napoca, scrie monitorulcj. ro.

Primii pasi pentru metroul din Cluj, ntre Floresti si Apahida / Emil Boc: n urmatoarele zile se va lansa anuntul pentru licitatia studiului de prefezabilitate

Primarul Emil Boc a declarat joi, la inceputul sedintei de Consiliu Local, ca in urmatoarele zile se va lansa anuntul pentru licitatia privind studiul de prefezabilitate al viitorului metrou de la Cluj-Napoca, scrie monitorulcj. ro.

Cei doi asistenti de la Spitalul Universitar care au facut greva foamei n semn de protest fata de conditiile din spital au depus o petitie la Comisia pentru abuzuri din Senat

Mariana Luceanu si Daniel Simion, cei doi asistenti medicali de la Spitalul Universitar din Bucuresti care au facut greva foamei in luna august in semn de protest fata de conditiile din spital au depus joi o petitie la Comisia pentru abuzuri din Senat. Ei au fost insotiti si sprijiniti in acest demers de senatorii USR Cristian Ghica si George Dirca.

incepe sezonul raportarilor financiare pentru emitentii din BET

Marcel Murgoci, Estinvest: in functie de cum vor debuta raportarile pentru companiile importante, poate aparea un anumit sentiment care sa marcheze piata in ansamblu * Simion Tihon, Prime Transaction: Atunci cand un investitor cumpara o actiune, cred ca in peste 90% din cazuri are in vedere dividendul potential pe care il poate oferi respectiva societate Principalii emitenti listati la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cei inclusi in structura indicelui BET, incep publicarea rezultatelor financiare pentru primele noua luni din 2018, respectiv pentru trimestrul al treilea al anului, startul fiind dat chiar de compania cu cea mai mare valoare de piata de la bursa noastra cu exceptia Erste Bank) OMV Petrom SNP), de circa 21,6 miliarde de lei, ce se prezinta astazi, in fata investitorilor, cu rezultatele obtinute dupa primele trei sferturi ale anului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )