Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista deciziilor luate de Guvernul Orban in contextul pandemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Lista deciziilor luate de Guvernul Orban in contextul pandemiei de coronavirus

Guvernul Orban a adoptat o intreaga lista de proiecte normative necesare aplicarii decretului privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei . continuă pe Antena3

Ellen Pompeo, protagonista serialului Anatomia lui Grey, mesaj pentru medici in contextul pandemiei de coronavirus VIDEO

Ellen Pompeo 50 de ani), protagonista serialului Anatomia lui Grey, a transmis un mesaj de sprijin si incurajare pentru medicii care muncesc pentru a combate epidemia de coronavirus.

Masurile anti-criza pregatite de Guvernul Orban

Guvernul Orban are pe masa, in sedinta de miercuri, o ordonanta de urgenta privind masuri fiscal-bugetare in contextul pandemiei de COVID-19.

IN CONTEXTUL PANDEMIEI: ANPC - in masura sa faca o serie de recomandari tuturor consumatorilor interesati

In contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, care a afectat pe multiple planuri viata obisnuita a cetatenilor, incepand cu sfera mobilitatii, care include si activitatile turistice, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) este in masura sa faca o serie de recomandari tuturor consumatorilor interesati, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Guvernul Orban nu mai are incotro. Trebuie sa elimine cheltuielile bugetare neesentiale pentru a salva tara de criza indusa de coronavirus

Nu vad de unde ar scoate bani guvernul Orban pentru a compensa cheltuielile uriase provocate de criza coronavirus. Daca se bazeaza doar pe imprumuturi, greseste. Este foarte posibil si probabil ca dobanzile cerute de creditori sa urce la cer. Mai aproape ar fi un accord cu FMI, UE, sau alte institutii care ofera credite in situatii de criza. Bineinteles, si acestea costa de ne rup.

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Incepand de ieri, autoritatile au luat decizia ca in Romania sa se inchida toate restaurantele, barurile, cafenelele, saloanele de infrumusetare. Iar asta le-a afectat si pe unele dintre vedetele autohtone cu afaceri in aceste domenii.

Robert Turcescu, avertisment pentru Guvernul Orban: E razboi, fratilor! Plafonati salariile bugetarilor

Deputatul PMP Robert Turcescu lanseaza un avertisment pentru Guvernul Orban caruia ii cere sa plafoneze salariile bugetarilor pentru ca va urma o recesiune economica severa.

Parlamentul a votat fara ezitare Guvernul Orban 2

Guvernul Orban 3 si-a intrat deplin in atributii, dupa ce a fost investit, sambata, prin votul Parla.

Cum incearca Viktor Orban sa salveze economia Ungariei in contextul pandemiei de COVID-19

Toate ratele de credit sunt suspendate pana la sfarsitul anului, a anuntat premierul Ungariei Viktor Orban pe Facebook alaturi de alte masuri economice menite sa atenueze impactul pandemiei de coronavirus, relateaza Index. hu.

Presedintele si Guvernul Orban pun la punct strategia anti-coronavirus, intr-o videoconferinta. Iohannis: Ma intereseaza sa ne miscam foarte repede (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a inceput videoconferinta cu o parte din ministrii Guvernului Orban, alaturi de care analizeaza si perfectioneaza raspunsul autoritatilor romane la efectele pandemiei.

Recomandarile Comisiei Europene, in contextul pandemiei de coronavirus: Sa fie testati cu prioritate pacientii care se afla in prezent in spital si personalul medical

Comisia Europeana a publicat joi un set de recomandari de bune practici privind masurile comunitare de sanatate publica si strategiile de depistare a COVID-19, elaborate impreuna cu Comitetul stiintific de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )