Libnet.ro
UNICEF

22:45

Recomandarile Comisiei Europene, in contextul pandemiei de coronavirus: Sa fie testati cu prioritate pacientii care se afla in prezent in spital si personalul medical

B1 B1,
Recomandarile Comisiei Europene, in contextul pandemiei de coronavirus: Sa fie testati cu prioritate pacientii care se afla in prezent in spital si personalul medical

Comisia Europeana a publicat joi un set de recomandari de bune practici privind masurile comunitare de sanatate publica si strategiile de depistare a COVID-19, elaborate impreuna cu Comitetul stiintific de. continuă pe B1

Ellen Pompeo, protagonista serialului Anatomia lui Grey, mesaj pentru medici in contextul pandemiei de coronavirus VIDEO

Ellen Pompeo 50 de ani), protagonista serialului Anatomia lui Grey, a transmis un mesaj de sprijin si incurajare pentru medicii care muncesc pentru a combate epidemia de coronavirus.

IN CONTEXTUL PANDEMIEI: ANPC - in masura sa faca o serie de recomandari tuturor consumatorilor interesati

In contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, care a afectat pe multiple planuri viata obisnuita a cetatenilor, incepand cu sfera mobilitatii, care include si activitatile turistice, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) este in masura sa faca o serie de recomandari tuturor consumatorilor interesati, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Siegfried Muresan cere Comisiei Europene suspendarea taxelor vamale la importul de echipamente medicale

Deputatul european Siegfried Muresan PNL PPE) a cerut, astazi, intr-o scrisoare oficiala adresata presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen si comisarului european pentru Economie, Paolo Gentiloni, ca Uniunea Europeana sa elimine temporar toate tarifele vamale de import aplicate echipamentelor de protectie, precum si altor echipamente medicale de care statele membre au nevoie pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Siegfried Muresan cere sefei Comisiei Europene suspendarea taxelor vamale la importul de echipamentele medicale pentru combaterea coronavirusului

Deputatul european Siegfried Muresan, purtator de cuvant al PPE, a cerut, intr-o scrisoare adresata presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si comisarului european pentru Economie, Paolo Gentiloni, ca Uniunea Europeana sa elimine temporar toate tarifele vamale de import aplicate echipamentelor de protectie, precum si altor echipamente medicale de care statele membre au nevoie pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Incepand de ieri, autoritatile au luat decizia ca in Romania sa se inchida toate restaurantele, barurile, cafenelele, saloanele de infrumusetare. Iar asta le-a afectat si pe unele dintre vedetele autohtone cu afaceri in aceste domenii.

Coronavirus: Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale Cum functioneaza

Comisia Europeana a decis sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile Uniunii Europene in contextul pandemiei de coronavirus. Bugetul UE initial al rezervei este de 50 de milioane de euro.

PSD cere sa fie testati toti romanii suspecti de coronavirus : Lipsa unei testari corespunzatoare duce la statistici eronate. Nu putem lupta cu aceasta pandemie legati la ochi (VIDEO)

PSD cere testarea tuturot cazurilor suspecte de coronavirus. Senatorul Lucian Romascanu a declarat, amrti, ca cere Guvernului sa informeze clar si transparent populatie. De asemenea, social-democratii cer.

Lista deciziilor luate de Guvernul Orban in contextul pandemiei de coronavirus

Guvernul Orban a adoptat o intreaga lista de proiecte normative necesare aplicarii decretului privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei .

Cum incearca Viktor Orban sa salveze economia Ungariei in contextul pandemiei de COVID-19

Toate ratele de credit sunt suspendate pana la sfarsitul anului, a anuntat premierul Ungariei Viktor Orban pe Facebook alaturi de alte masuri economice menite sa atenueze impactul pandemiei de coronavirus, relateaza Index. hu.

Comisia, anunt privind drepturile pasagerilor din UE in contextul pandemiei de COVID-19: Ce optiuni au cei care se confrunta cu anularea calatoriei

Comisia Europeana a publicat miercuri un set de linii directoare pentru respectarea drepturilor pasagerilor pe teritoriul Uniunii Europene, in contextul in care guvernele nationale au introdus diferite masuri,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )